Tilanneraportti ja tuunausvinkki


Lapset, varsinkin tyttö, ovat sairastelleet erilaista yskää (etenkin makuuasennossa esiintyvää) ja räkätautia melkein yhtä soittoa yhteensä kaksi ja puoli kuukautta. Tänä aikana ollaan käyty lääkärissä KUUSI kertaa (ja sen päälle vielä kaksivuotisneuvola ja tämänpäiväinen kaksivuotishammaslääkäri)! Vaan vasta viides ja kuudes kerta ”sanoivat toden” ja lääkitsemisellekin löytyi aihetta. Tämän saman kaksi ja puoli kuukautta täällä on nukuttu huonosti ja muutoinkin oltu veto pois. Ja sehän näkyy myös blogissa ja päivitystahdissa…

No mutta, ainakin sain materiaalia tuunata lapsille tulevaisuudessa häämöttäviin sairaanhoitoleikkeihin lääkitsemistarpeita. Antibioottipullosta vaan etiketit veks ja teippiä ja Dymo-nauhaa tilalle. Ja jotta ristiteipin valkoiset osat näyttäisivät valkoisilta myös ruskean pullon päällä, teippasin saman kohdan ensin valkoisella teipillä. Valkoinen muovipurkki on tavallinen xylitol-pastillipurkki (niitähän meillä kuluu…), niitä ja kierrekorkillisia vitamiinipurkkeja olen teippaillut lasten leikkeihin jo aikaisemminkin. Ja ne olivatkin joskus puolitoistavuotiaina meillä kovassa huudossa. Hoiturileikkejä varten tarvitaan vielä ainakin stetoskooppi, sideharsoa, hoiturinessu ja punaisella ristillä varustettu salkku, jonne nuo kaikki saa mahtumaan. Mutta onhan tässä varmaan vielä vuosi aikaa koota rekvisiittaa?

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. No kuule minä olen tehnyt just saman jutun. Lääkärilaukkua en löytänyt. Tai sellaisia kyllä, joissa oli kalliit välineet sisällä. Mutta kun stetoskoopit sun muut oli jo saatu lahjaksi. Myös lääkärintakki oli kovin hintava. Äitini ompeli sitten valkoisesta lakanakankaasta essun, jossa tasku ja siinä punainen risti. Vielä ajattelin laittaa taskuun sellaisen muoviläpän lääkärin, eli lapsen nimellä. Tiedäthän niitä klipsuttimia, joita saa usein vaikka koulutuksista. Jos keksit vielä lisää edullisia ja kivoja juttuja aiheeseen liittyen, niin postaile, pliis.

    Mun lempparijuttuja on kaikki sun ale-ostot ja vinkit! 🙂