Toimistohommia II näytös
Ennen kuin painelen vessan tason kimppuun, päätin järkätä seinäkaapinkin kuntoon. Kaapissa pyöri pari vuotta vanha Wire Snake, jonka otin viimeinkin käyttöön. Se pitää pöytääni halkovat johdot nätissä nipussa. Sen verran vanha hankinta tuo on, ettei paketissa mainittu nettisivukaan enää toimi! Käärmeen on suunnitellut tanskalainen DO! designs ja tuote on voittanut Formland Prize:n vuonna 2002.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Onpa kiva kaappi 🙂 ja kivat sisälmykset.Meillä on samoja käärmeitä, todella käteviä.Ihanaista naistenpäivää!

  2. Ihana kaappi minustakin ja nuo laatikot ja kaikki näyttää tosi kivoilta. Haluaisin ikioman toimiston myös :)Hyvää naistenpäivää!

  3. Kivaa naistenpäivää teillekin, likat! :)Olen saanut kaapin yli 10 vuotta sitten tuparilahjaksi, kun muutin ensimmäiseen omaan vuokraluukkuun. Se oli alkujaan lakattua mäntyä, tuon valkoisen outfittinsä saanut vasta myöhemmin. Joka laatikossa on jotain sisälmyksiä, esimerkiksi noissa Paustian-laatikoissa on meidän joulupallot! 😀

  4. Hei nuo 90-luvulla hankkimani vaahtomuovipötkyläpaplarit toimis varmaankin hyvin tuommoisena johtojen niputtajina 😉

  5. Loistoidea Karmiinilta, ei muuta kun pötkylät uusiokäyttöön! Mitähän kivaa ja hyödyllistä kreppiraudasta sais aikaiseks…? ;P

  6. Kiitos kannustavista sanoista asuntokaupoissa. Tämä tosiaan on jännää aikaa, argh! Hei oletko jo sanonut jossain postauksessa missä te asutte, Helsingissä vai muussa kaupungissa?

  7. Eipä kestä Suki! Tampereen keskustan vanhassa talossa asutaan. Ja koska täällä on hinnat niin eri luokkaa kun siellä pääkaupungissa, oli meidän mahdollista ostaa näinkin iso luukku. Onneksi!

  8. Ai mahtavuutta! Mä tuskailen juuri noiden neliöiden suhteen, kun kaikkea voi saada täällä eteleässä samaan aikaan. Nyt olisi yksi tosi kiva ihan tässä vahvassa harkinnassa, pe mennään katsomaan ja sitten näkee kuis Varpusten käy! Jännää!

  9. Toivottavasti Varpusille löytyy uusi uljas pesänen, ainakin täällä on varpaatkin pystyssä! :)Oon ymmärtänyt, että siellä piäkaupunkissa olis kaikkia vanhoja liikehuoneistoja sun muitakin jänskiä tiloja myynnissä (toisin kun täällä) ja muutettavissa asuinkäyttöön. Ja pohjatkin vissiin monesti ihan mukavasti muokattavissa. Eipä niitäkään varmaan puissa kasva, mutta ainakin yks asiakkaani on rempannut jo kaksi. Tuollasissa kohteissa taitaa olla melko hyvä hinta/kokosuhde, jos vaan tykkää ekan kerroksen asustamisesta.