Toppaa tuleville talville

toppavaatetta1

toppavaatetta2

toppavaatetta3

 

… Ja vähän tällekin talvelle. Ostin kun löysin mieluisia ja kun halvalla sai. Meistä on vähän salakavalastikin tullut varsinainen Reima-perhe, joten kyttäilin suorastaan ammattilaisen elkein Reiman alennusmyynnin etenemistä ja tarvittavien kokojen varastosaldoja, ja iskin kun loppurysäys alkoi ja alennukset olivat minimissään 50%.

Pienimmäinen aloittaa päiväkotiuransa ensi syksynä, ja kun isosisaruksille hankitut markkinoiden halvimmat mustat toppahaalarit (Name It Wind) eivät ole riittävän luotettavat vaativaan ”säässä kuin säässä” -ulkoiluun, oli panostettava laadukaaseen ja vedenpitävään Tyyni-haalariin. Samalla halusin tilata superkauniin Riemu-untuvahaalarin kyläily- ja kauppareissuille. Nämä 98cm vaatteet pääsevät käyttöön oitis (Tyyni onkin jo testattu) ja palvelevat siis tämän lisäksi vielä seuraavankin talven. Kuopuksen seuraavan koon talviasuksi valikoitui tyylikäs Reiman Tasan-toppatakki ja Lindexin tekniset lasketteluhousut.

Isommille sisaruksille hankittiin nykyisten Reima-haalarien seuraajiksi pikkuveikan tulevien talvien toppatakin kanssa mätsäävät Tasan- ja Titta-takit (katsokaapas tarkkaan, niin huomaatte, että tuo tytön takki on vähän erilainen!), sekä Lindexin tekniset pökät. Takkien ajattelin palvelevan ensi- ja sitä seuraavan talven. Pinkkejä ja vihreitä toppapöksyjä etsin takeille kaveriksi, mutta kokoja ei enää ollut jäljellä, joten kaikille kolmelle hankittiin varuiksi nuo todella edulliset (15€) Lindexit. Isommille löytyi myös Croscin vuoritetut saappaat pilkkahintaan. Harmi, ettei niitä ole tehty pienemmässä koossa.

Näiden tummien sävyjen kaverina isommilla lapsilla on sitten Reiman värikkäät ja lämpimät pipot ja hanskat. Niin kauan kun pienin ei osaa vaatia muuta, saa hän tyytyä värittömään.

Cheap and warm outwear for my kids.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ