Tulevan joulun paketointikonsepti


Tulevana jouluna meillä paketoidaan hyvin pitkälti samoin kuin viime vuonna, eli lahjapapereista löytyy punaista, mustaa ja valkoista. Musta- ja punapilkulliset hyllypaperit ovat Clas Ohlsonilta (kyseiset värit saatavilla vähän vaihtevasti), punavalkoruudullinen Vapaa Valinnasta/Tokmannilta (samaa löytyy myös keltaisena, sinisenä ja vihreänä, ja tietty meillä on niitäkin) ja porukan ainoa oikea lahjapaperi, jättirullallinen punavalkopallollista kaunokaista, toissakertaiselta reissultani Ikeasta. Samasta paikasta löytyi myös kiva kolmen punavalkoisen muoviteipin kokoelma. Sen lisäksi, että sitä raaskii hintansa puolesta rullailla ihan surutta, se myös pysynee vähän noita masking teippejä paremmin liukkaassa hyllypaperissa.

Ja mitäkös niihin papereihin sitten kääritään? Suurin osa lapsille kaavailemistamme lahjoista on jo hankittuna (vaikka toki on vieläkin monta ihanaa juttua mielessä)! Sen lisäksi, että olemme hyödyntäneet tehokkaasti viimeaikaiset hyvät alet ja tarjouskampanjat (kaksi Brion juna/autorataa, kirjoja, pala- ja muita pelejä), on osa lahjoista ollut varastossa jo pidempään, ensin odottamassa lasten syntymää ja sitten sopivaa ikäkautta. Tällaisia ovat mm. Brion valkoinen hella (jonka hankin jo kolme kuukautta ennen lasten syntymää…), Ikean leikkipehmosapuskat ja ruoanlaittovälineet (niistäkin vanhimmat hankittu jo ennen kuin lapset olivat nähneet päivänvaloa…). Olen aivan heikkona Legon ja Brion tuotteisiin, erilaisiin roolileikkitarvikkeisiin, puisiin palapeleihin, palikoihin, muistipeleihin, kirjoihin, soittimiin ja taiteilumateriaaleihin. Siis kauniisiin, kestäviin, mielikuvitusta ruokkiviin, opettavaisiin ja aktivoiviin leluihin. Ja kyllähän nuo lapsetkin niistä näyttäis pitävän!

Ja juuri ennen jouluahan on vielä tenavien toiset synttärit, joten jotain noista hankinnoista kääräistäneen jo synttäripaketteihin!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Oot kyllä mestari pitämään kaikki piilossa ja tallessa! Määki ostin tässä taannoin innoissani leluja valmiiksi odottamaan joulua (ihan tätä vain), mutta unohdinkin kaikki näkyville ja lapset yllättäen huomasivat ne tullessaan kotiin…. Niillä oli kiva esijoulu!

    1. No eipä noilta nyt vielä ole tarvinnut erityisemmin piilotella, ovat vielä niin pieniä ja hönöjä. Piilotteluhaasteet ovat siis vasta odottamassa! 😀 Mutta saatan ehkä olla siinä aika hyvä, koska ainakin tiedän, mistä kaikkialta lapset keksivät etsiä… Nimimerkillä noin 10-vuotiaana tulevilla joululahjoillaan jo ennen joulua leikkinyt. ;D