Tulevat keräilyharvinaisuudet?

omaperhe1

omaperhe2

omaperhe3

 

Oon kuulkaas melko varma, että tämä Sanna Pelliccionin Oma perhe -kuosi ja siitä valmistetut tuotteet ovat jonain kauniina päivänä vielä keräilyharvinaisuuksia, sellaisia, joista jälkikasvu tappelee perinnönjaossa. Olisi siis varmaan pitänyt ostaa vielä kolmaskin pussilakanasetti… Ekat kaksi keittiöpyyhettä ja yhden tyynyliinan ostin jo keväällä ja nyt sitten Finlaysonin alesta puoleen hintaan vielä kaksi pussilakanasettiä, yhden tyynyliinan ja keittiöpyyhepaketin. Ja sitten ne jo poistuivatkin valikoimista! Jos tämä olisi maksettu mainos, olisitte saaneet lakanat silitettyinä, mutta koska ei ole, joudutte tyytymään näihin ryppyisiin (ryppyiset on mukavia!).

Räpsin nämä kuvat jo keskiviikkona, mutta sittemmin päädyin pikkuherran kanssa ex tempore -reissulle Taysin Lastenosastolle. Siinä missä herra lekotteli sinivaloissa, nukkui ja söi hyvin, äiti punnitsi, syötti ja punnitsi, sekä kärvisteli sairaalapedissä kolme pitkää yötä (puolentoista viikon saldona siis yhteensä 7 sairaalayötä). Nyt on äidin sairaalakiintiö täynnä ja selkä jumissa. Tarinan opetus on, ettei edes ”yliaikainen” ja yli nelikiloinen vauveli aina itse tiedä, milloin ja paljonko pitäisi syödä. Että se siitä lapsentahtisuudesta, nyt meillä tuijotetaan kelloa!

Cute Oma perhe -textile collection by Sanna Pelliccioni.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Ihanat Oma perheet <3 Toivoin itsekkin näitä samaisia lakanoita joululahjaksi ja kuinka ollakkaan, mieheni oli ne käynyt ostamassa. Joulun jälkeen huomasin Finlaysonin alet ja tilasin heti myös tyttärelle ja vauvalle omat sarjaan kuuluvat lakanat. Harmittaa hiukan että lasten versioon oli käytetty kelta-musta-valkoisen lisäksi sinistä, mutta ostin ne kuitenkin. Aika näyttää nukummeko koko perhe siis keräily harvinaisuuksissa vai emme 😉 Onnea vielä teille syntyneestä Valto vauvasta! Oma poikani syntyi myös viimekuussa Taysissä, reilusti lasketun ajan jälkeen, joten edellinen postauksesi tuntui jokseenkin tutulle 😉

    Iloa & valoa kevääseen!