Tummempi vai vaaleampi, kas siinä pulma!

Sannankeittio_vaaleampi_edited-1

Sannankeittio_tummempi_edited-1

 

Sain toveri Antilta, Tampereen Kvikistä, kuvia kahdesta väritykseltään hivenen erilaisesta keittiöhahmotelmasta, minä itse kun en pysty mäkkiperheen koneellani Kvikin keittiösuunnitteluohjelmaa käyttelemään (vähän kyllä photoshoppasin esim. lattian värisävyä totuudenmukaisemmiksi). Vaaleampi versio on mustia yläkaappeja lukuunottamatta nykyisen keittiömme toisintoa ja tummempi olisi, no, tummempi. Ja voisivathan nuo korkeat komerot olla tietty mustiakin… Hmmm… tätä tarttee selvästikin vielä vähän funtsia!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

13 kommenttia

 1. Minun mielestä tuo vaaleampi olisi parempi, ehkä vähän pelottaa tulisiko tummemmasta liian tumma? Tietysti oma silmä on tottunut niin vaaleaan sisustukseen, että saattaa siitä johtua…

 2. Suunnittelu on mukavaa puuhaa! Meillä on musta keittiö, johon olen tyytyväinen…..toki koko koti on hyvin tumma. Siitä huolimatta kallistuisin tuohon vaalempaan vaihtoehdoista ja jäisin kelailemaan kaapistorivistöä – ollakko valkoinen vai lisäisikö mustaa 🙂

 3. Miten olis alakaapit tummat ja yläkaapit vaaleat. Toi koko musta on ehkä vähän liikaa ja sit taas toi sekoitus on jotenkin oudon sekava..;)

  1. Ihan samaa ajattelin kuin A-M. 🙂 Alakaapit tummat ja yläkaapit valkoiset. Eka kuva minusta myös sekava, kun valkoiset kaapit ja musta taso.

 4. Itse kallistuisin näistä mustaan, riippuen mustien kaappien pinnasta (oletus mattaa). Kiiltävästä mustasta saisi olla koko ajan pyyhkimässä lasten kädenjälkiä. Mutta nuo yläkaapit olisi valkoista.

 5. vaalempi on parempi. Minun keittiö on tumma ja see on liian tumma 🙂 nyt jos saisin vaihtaisin vaalean keittiön. (anteksi jos on paljon kirjoitusvirheitä olen Tallinnast :D)

 6. Ehdottomasti ääni mustalle! Eikä vähin siksi, että meidän juuri valmistuneessa uuden uutukaisessa kodissamme on ison tupakeittiön toisessa päässä mattamusta keittiö (myös päätyseinä musta). Muuten huusholli on likipitäen kauttaaltaan valkoinen, joten tummempi keittiö mukavasti jäsentää sekä tasapainottaa tilaa!

 7. Yleensä rakastun mustaan, mutta nyt tuo vaalea miellyttää silmääni enemmän. Kevättä rinnassako?

 8. Laita noi vasemman reunan kaapit kokonaan mustalla ja nuo oikean puolen kaapit kokonaan valkoisella, pöytälevyä myöten!

  1. Oi mä komppaan tätä ideaa! Ainakin ajatuksen tasolla tosi kiva! On se musta puoli ja valkoinen puoli – kun toinen kyllästyttää, voit tuijottaa (ja kuvata) vain toista puolta keittiöstä 🙂

   Vitsit tahtoo myös uuden kodin ja suunnitella uutta keittiötä! Meilläkin keittiöremppa pari vuotta (joko siitä muka on niin kauan?!) onnistui hyvin ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä! Paitsi minä aina salaa haaveilen valkoisesta tai vaaleanharmaasta ohuesta tasosta – tosin eipä tuossa nykyisessä mustassa kivitasossakaan ole valittamista… paitsi jokaikinen murunen ja pöly näkyy taatusti.