Tuunatako vaiko eikö?


Eilisellä vaunuttelukierroksella bongasin Pelastusarmeijan kirppiksen ikkunassa vanhan varjostimen. Mieleni teki käydä ostamassa se oitis, mutta kun A) Vauvat nukkuivat B) Vaunuilla ei päässyt sisään C) Lompakossa ei ollut käteistä, jotta kauppoja olisi voinut tehdä ulko-ovella ja D) En keksinyt sille käyttötarkoitusta. Tänään A:n ja B:n kohdalla tilanne oli aivan sama, mutta C:n ja D:n kohdalta sen verran muuttunut, että varjostin lähti matkaani. Varjostin päätyy eteisen ikkunalle siten, että se killuu näkymättömän siiman varassa katosta ja johto roikkuu alaspäin ja luikertelee kohti pistorasiaa. Ja johdon päässä on sitten tietenkin töpseli. Alkuperäinen suunnitelma oli poistaa tuo vaalea kangas ja jättää varjostin ”rangalleen”, eli olla ihan pirun trendikäs. 😉 Mutta nytpä olenkin tullut toisiin aatoksiin. Olisko tuo kangas sittenkin kiva ihan tuollaisenaan? Vai pitäisköhän sitä hieman koristella, esim. kangasväriläiskillä?

Olispas hauska kuulla mielipiteenne, ihan vaan mielenkiinnosta, en meinaan lupaa noudattaa tahtoanne! ;D

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

16 kommenttia

  1. Värillinen kangasjohto vanhan tilalle ja tuunaus on siinä! Värillinen lamppu vielä sisään, jos valoteholle ei ole tarvetta.

  2. ”Luuranko”versio kuulostaa hauskalta, mutta tuo kangas on kyllä aika nätti joten jättäisin sen tuollaiseksi ja katsoisin mitä mieltä olen muutaman kuukauden päästä.

    Oih, vaunuissa nukkuvat vauvat, mäkin haluun! Vauva siis on omasta takaa, mutta nukkumista ei juurikaan…

  3. Niin vaikeaa… Itselläni on ihan sama tuumailu lähes samanlaisen lampun kanssa. Tässä on kyllä niin kaunis ja viimeistellyn näköinen tämä kangas, että ehkä jättäisin näin! Riippuu tietenkin myös paikasta, minne valaisin sitten lopulta päätyy. 🙂

  4. Viimeks kun nähtiin niin unohdinkin kysyä mikä kaunokainen sieltä jätesäkistä pilkisti! Mä en tekis mitään! Tai korkintaan vaihtaisin kangaspäällysteisen johdon.

    (terkkuja naapurista)

  5. Kiitos kaikille aivoriiheen osallistujille! Päätin nyt alkajaisiksi olla tekemättä mitään muuta kuin vaihtaa uuden johdon, ehkä mustan. Ylläri! Kangas, vaikka vaan lakanakankaan tyyppistä onkin, on niin taidokkaasti rypytetty ja kiinnitetty, etten moiseen itse pystyisi. Jos meinaan alkaisi kaduttamaan!