Työpiste siistinä

tyopoyta2

tyopoyta1

tyopoyta3

tyopoyta6

tyopoyta7

tyopoyta4

tyopoyta5

 

Tältä näyttää meidän perheen työpöytä, ja sen ympäristö, siistinä. Tässä kunnossa tämä näkymä on äärettömän harvoin (jos koskaan…), sillä tämä pöytä on ulkoa tultaessa ensimmäinen kunnon laskutaso. Eli tähän kertyy kaikenmoista päivän posteista omiin asusteisiin ja pienimmältä riisuttuihin vaatekappaleisiin. Ikean puolikorkea Bestå-kaappi Stuva-ovilla on tuore hankinta, kuten myös edulliset valkoiset pöydänjalat (joista en kyllä erityisemmin pidä). Valkoiset Helmer-laatikostot tekivät tilaa kaapille ja siirtyivät siksi pöydän alle, jalkojenkin virkaa toimittamaan. Pidin kovasti aiemmista mustista pukkijaloista, mutta ne veivät liikaa tilaa, joten niistä oli toistaiseksi luovuttava.

Oikeastaanhan tämä on melko kummallinen sijainti työpisteelle, ja meilläkin toki olisi tässä kohtaa käyttöä vaikkapa vaate- ja kenkäsäilytykselle istumapenkkeineen, mutta samalla niin kätevä (eikä meillä kyllä muualla olisi tilaakaan…). Sikäli kun lasten kanssa ollessa olisi aikaa hoidella esim. blogihommia, sähköposti- tai verkkomaksuliikennettä, voisi tässä samalla pitää silmällä selän takana leikkihuoneessa tai muuten vaan yläkerrassa telmiviä lapsia. Totuus on kuitenkin se, että syystä tai toisesta lapseni ovat niin vaativia (kaikenlaista palvelua, huomiota, syliä, tuomarointia…) tapauksia, etten enää edes yritä tehdä minkäänlaisia tietokonehommia heidän ollessaan hereillä tai kotona, siinä kun meni vaan hermot.

My office, perhaps tidier than ever…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Hei! Sopiiko Stuvan ovet Bestå-kaappiin ilman viritelmiä ja miksi valitsitte juuri Bestån? Meillä olisi tarpeen hankkia lisää säilytystilaa työhuoneeseen ja käyn tiukkaa pohdintaa näiden vaihtoehtojen välillä…

    1. Ovet sopii ihan sellaisenaan, ilman viritelmiä. Laatikoiden etusarjat eivät ihan niin hyvin (koko olohuoneen 240x256cm hyllystö samaa yhdistelmää). Rungon syvyyden (40cm) takia otettiin Bestå.