Työtasolla




Keittiön työtasolla on uusia, tärkeitä käyttötavaroita: Sokoksen kahvipurkit (kahvipaketti mahtuu sinne jo ihan täysinäisenäkin, toisin kuin Marimekon purkkeihin) alehintaan 3 euroa (vaikka ei se alkuperäinen 4,95 euroakaan paha ollut) ja hienoimpia näkemiäni jynssäyssieniä Anttilasta, 10 sienen paketti 1,50 (kiitos Aniirin kotiblogin vinkin!). Käsitiskaustarpeistoa säilytetään työtasolla kukkapurkissa, kun ei meillä ole astiankuivauskaappia, eikä allaskaappiinkaan mahdu (kun siellä tapahtuu kartongin, lasin, metallin, pattereiden, seka- ja biojätteen lajittelu ja lisäksi roskapussien säilytys).

Nuo Magisson mikrokuiturätit edustavat muuten itselleni kesän asuntomessujen ehdotonta parhaimmistoa (sieltä ostettuja siis), yhdessä erään messukerrostalon pihasta bongaamani ihanan Pupu-kiikun lisäksi. Otin somasta kiikusta kuvankin (yhden harvoista messukuvistani) ja voitte arvata, että yllätys oli suuri, kun asuntomessujen jälkeen sattumalta selvisi, että Pupun on piirrellyt miehen hyvä lapsuudenystävä jo vuosia sitten! Pupu pääsi (yhdessä Ammun ja Sarviksen kanssa) tuotantoon vasta nyt, pienillä valmistusteknisistä syistä johtuneilla muutoksilla!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

14 kommenttia

 1. Nuo Magisson rätit ovat kyllä aivan ehdottomat. Irtosivat Habitaressa aivan hullun halpaan hintaan ja kaksihan niitä meille kotiutin.

 2. Täytyypä kipaista Sokkarille, josko noita purkkeja löytyisi vielä! Entinen kahvipurkki vetelee viimeisiään ja tuohan olisi aivan mahtava.

  Saako esittää muuten postaustoiveen? Mainitsit allaskaapin ”kierrätyskeskuksen”, kehtaisitko esitellä sitä? Meillä on keittiöremontti suunnittelun alla ja kierrätysasiat aiheuttavat harmaita hiuksia…

 3. Ihanat purkit olet löytänyt. Sopivat teille kuin nenä päähän :0)
  Nuo Magissonin rätit on saatava, mistäköhän niitä voi ostaa?

  1. No eiks sovikin. Olin niitä jo aika kauan hyllyssä katsellut, mutta vasta nyt alehinnan myötä keksin niille käyttöä… 🙂 En ole varma, mutta luulisin, että samoista kaupoista, joista saa muitakin Magisson tuotteita? Stockmannilta ja Sokokselta ainakin voisin kuvitella. Mutta ainahan voi kysyä suoraan Magissolta, mihin niitä ovat toimittaneet! 🙂

 4. Moikka! Mun oli vaan pakko kommentoida, että teillä on kyllä mielettömän ihana koti! Ihana sisustus ja niin paljon ideoita!

 5. Hei, kiva blogi sulla 🙂 mistä olet ostanut tuon vedenkeittimen? Meillä etsinnässä sellainen, kun uuden induktiolieden myötä vanha vesipannu jäi käyttökelvottomaksi :(.

  1. Kiitti, vedenkeitin (yhdessä saman sarjan leivänpaahtimen kanssa, myös tuo kahvinkeitin on saman ikäinen ja -henkinen, joskaan ei samaa ”sarjaa”) on Philipsin kymmenisen vuotta vanhaa mallia. Ne ovat ehkä kauneimmat koskaan näkemäni ja sitten kun ne hajoavat, olen valmis maksamaan niiden korjauksesta vaikka uuden vastaavan tuotteen hinnan verran!
   http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=PT&slg=ENG&sct=KETTLES_SU&cat=COFFEEMAKERS_AND_KETTLES_CA&grp=HOUSEHOLD_PRODUCTS_GR&session=20101214064241_66.249.67.141&ctn=HD4602/71&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_ProductInformation&hlt=Link_ProductInformation

 6. Täällä se on vain aina niin ilo silmälle käydä! =)
  Ihanaa ihanaa, taas kerran. Meilläkin on sama kahvipurkki, tykkään tuosta kyllä kovasti.
  Muutenkin minusta on tullut vähän purkkihullu viime aikoina, kaiken pitäisi olla peltipurkissa. 🙂

  1. Kiitti, koko peräseinä on vetäisty liitutaulumaalilla. Ei siihen paljon ei ole kirjoiteltu, mutta hyvin on toiminut, kestää hyvin pesua.