Tyylikästä kuntoilua


Meilläpä onkin uudet hienot kuntoiluvälineet! Ostimme veistoksenakin toimivan Casallin mustan jumppapallon ja hyppynarun, sekä Adidaksen musta-harmaan joogamaton. Uskomattoman tehokasta tuo naruhyppely!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Hih! Tyylikästä kuntoilua, MAINIOTA!!! Noin sitä pitää!Tuota mietinkin joskus, miksei kuntoiluvälineet esimerkiksi crosstrainerit/ kuntopyörät voisi olal ihastuttavan kivan näköisiä? MIKSEI? mmm..

  2. Nyt on pakko tunnustaa, että minä olen ollut kovin laiska, mies paaaljon ahkerampi!Mutta joo, kivan näköinen härveli on paljon innostavampi kuin ruma apparaatti. Mutta ylipäätään ne kuntopyörät sun muut vie julmetusti tilaa, ne tarttis erillisen kuntoiluhuoneen. Hyppynaru ei vielä tilaa, mutta on oikein tehokas, mulla oli ekan hyppelykerran jäljiltä pohkeet jumissa monta päivää. Ja hikikin tulee!

  3. Onpas tyylikkäät setit! Kyllä noilla kelpaa. Mistä löytyi musta jumppapallo? Meillä on hopeinen, tosin se on muuton (1,5 v,) jäljiltä vielä kasassa. Edellinen oli niin kovassa käytössä että se räjähti, halkesi kahtia miehen pompotellessa sen päällä 😀 Vein riekaleen askartelumatskuksi oppilaille.

  4. Musta jumppapallo on Stokalta, oli vielä kantistarjouksessa! Hopeanvärinenkin on tosi hieno. Mäkin kaipailin tuohon palloon sellaisia "sarvia", joista olis kiva ottaa kiinni ja pomppia niin maan pirusti! 🙂