Tyytyväinen rouva

hoyrypesuri1

hoyrypesuri2

hoyrypesuri3

hoyrypesuri4

 

Muutama päivä sitten kannettiin Prismasta kotiin pitkään kuolattu höyrypesuri. Ei tarvinnut miettiä, pitäisikö sen olla imulla vaiko ilman, koska tämä imemätön versio kahden pelkistetymmän mallin kanssa odotteli hyllyssä, kera ”poistohinta”-lapun. Imemätöntä sen sijaan ei oltu poistelemassa. Eihän tuo laite nyt edelleenkään ilmainen ollut, mutta kun 399€ hintalapun sijasta kyljessä oli 250€ lappu, otettiin laite mukaan. Ja olenhan mä sitä jo käytellytkin, niin vessanpesussa, pesuhuoneen laattojen saumojen puhdistamisessa, piintyneen lian irroittamisessa, lattian pesussa, ovenkahvojen puhdistamisessa kuin peilin pesussakin. Ja käyttökohteita kyllä löytyy lisää!

Isommat lapset olivat vielä yökyläreissullaan, kun tänään lähdettiin miehen kanssa pikkunaperon päiväuniaikaan tarpomaan kohti Turtolan Citymarkettia ja Kodin Ykköstä. Ja siellä Cittarissa se mun aarteeni odotti, tai itse asiassa niitä aarteita oli peräti kuusi kappaletta, joista valita se kaikkein täydellisin valkoinen Sinin rikkasetti (juu, siis todellakin syynään kaikki ehdokkaat läpi ja valitsen mielestäni parhaimman…)! Kyllä meillä oli miehen kanssa hauskaa kun mietittiin, kuinka vähästä voi rouva tulla onnelliseksi. Siinä missä moni muu naisihminen haikailee luksuksen perään, allekirjoittaneelle riittävät kauniit ja käytännölliset siivousvälineet. Kuvissa lakaisun mallia näyttää mieheni, armoitettu lakaisija, todistettavasti jo toisessa polvessa (ties vaikka useammassakin).

Beautiful cleaning tools, just what I was longing for!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Mä kans naureskelin miehelle yks päivä, että oisin ikionnellinen jos hän ostaisi mulle synttärilahjaksi Ergorapidon tai muun rikkaimurin. 😀 Kiva että valkoinen rikkasetti löytyi vihdoin, meillä on valkoinen OnniOon-setti ja se on myös tosi nätti.

    1. Juu, kyllä kodin siisteydellä voi olla uskomattoman suuri vaikutus mielialaan! 🙂 OnniOon rikkasetti on kans nätti, mutta sen kahva on mulle väärässä asennossa, siinä asennossa kihveliä puristaessa mun ranteeni kipeytyy.

  2. Minäkin haluaisin kuulla käyttökokemuksista ja laitteen tarkan mallin. Ongelmana just laattojen saumat ja kalkkiveden jäljet laatoissa. Irtoaakohan sillä ne? Miten ikkunanpesu?

    1. Tuossa kolmannessa kuvassa se malli (poistunut siis) on näkösällä Kärcher SC 6.800 C. Jos ei kukkarossa pohja näy, suosittelen ehdottomasti ostamaan imevän mallin, mutta hintaansa nähden tämäkin on oiva kapine. On ihan riittävän nopeasti käyttövalmis (sisään kaadettavan veden lämpötila vaikuttaa asiaan) ja säiliötä voi täyttää myös käytön aikana (helvimmissa malleissa ei voi), jolloin työskennellä voi kerralla pitkänkin aikaa. Minä olen ollut tyytyväinen laitteeseen. Kyllä kovasti piintyneitä laattasaumoja joutuu höyrytellessä ihan kunnolla hankaamaan, mutta kyllä ne sitten myös puhdistuvat. Ikkunoita en ole vielä pessyt, peilejä vain. Mukana tulee laadukkaan oloinen lasta, jolla peilit/lasit kuivataan, kun ei sitä imuominaisuutta tosiaan ole.