Unelmien pyöräilykypärät päässä

yakkayassa

yakkayjii

 

Elokuussa, pian laatikkopyörän hankkimisen jälkeen, kerroin miehen Yakkay-pyöräilykypärähaaveista. Ja uudesta hienosta kypärästä haaveilin toki minäkin, mutta kun ostoksen yhteishinta olisi noussut melkoisen korkeaksi, sai kypärähaaveet toistaiseksi jäädä. Vaan viime viikollapa huomasin, että Finnish Design Shop myi Yakkay-kypäriä ja päällisiä (hajakokoja jäljellä) mukavin alehinnoin, laitettiin tilaus vetämään. Ja voi sitä riemua, kun kypärät hienoine päällisineen saatiin päähän. Tällaiset vähän hilpeät, mutta niin kovin käytännölliset (päät eivät kastu sateellakaan ja lipat suojaavat naamaa kivasti) kypärät mätsäävät justiinsa täydellisesti itsessään jo vähän hassun laatikkopyörän kuskeille!

Funny but practical new Yakkay biking helmets for me and my husband.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Voi hitsi, oletpa kaunis, ja teidän lapset on kyllä kovasti isänsä näköisiä! Noi Yakkayt ei näytä ollenkaan niin hölmöiltä noin käytössä kuin mitä pelkkien tuotekuvien perusteella oon aina kuvitellut.

    1. Hah, kiitos, olen siis todistetusti hyvä meikkaaja/maskeeraaja! Et ehkä uskoisi millainen suohirviö tuolta alakerrasta aamulla nousee… 😀
      Tytölle ja pienimmäiselle on selvästikin tulossa mun tuulenhalkojat, mutta pojissa on kyllä paljon isäänsä. 🙂

  2. No voi vitsi, onpas tosi kivat!! (tokaisee hän ja mielessään tilaa jo itselleen samanlaista ? )