Uudet säilytyspussukatTämänpäiväiseltä kauppareissulta kotiin kannettiin neljä Zone-pussukkaa. Ne hankittiin kylppärin ylempään allaslaatikkoon, pikkupurnunoita ja muuta ryönää säilömään. Näitä samaisia löytyi mustan lisäksi myös valkoisina, harmaina ja kirkkaan vihreinä. Ihania kaikki.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. Oijoi onpa kivat. Me tarvittaisiin kahteen isoon kylppärin avattavan laatikon alalaatikkoon tuollaisia myös. Minkä kokoisia ovat mitoiltaan ja mistä ostit ja minkä hintaisia olivat?Mustat olis just niin passelit mustavalkoiseen kylppäriin :).

  2. Sokokselta ostin, hinta 11,90/kipale. Mutta meilläpä sattui olemaan kanta-asiakkaan etukuponkeja, joten kun lisäsimme pottiin vielä teesiivilän, nousi yhteishinta himpun yli viidenkympin ja kupongilla hinnasta lähti kymppi pois. Eli tavallaan nuo irtosivat 20% alennuksella! :)Sekä korkeus että halkaisija 18 sentin luokkaa.

  3. Hei! Haastelin sinut blogissani kertomaan sisustusinhokkisi,haaste on täällähttp://retroilee.blogspot.com/2010/02/sisustusinhokkini-naita-en-missaan.html

  4. Ja me ostettiin Köpiksestä juuri viime viikolla Steltonin kankaisia leipäkoreja vessan hyllyn kamoille. 13 euroa kappale, eli ihan jeppis ale!Tykkään tosi paljon sun blogista 🙂

  5. Kiitti Pisama, sydäntä lämmittää! :)Itsekin meinasin kerran Tanskassa käydessäni ostaa samat Steltonit mustana. Mutta myöhemmin tilasinkin H&M Homesta kopiot, niitä sai 2 kappaletta kympillä!