Uudet tuttavuudet

uudet-tuttavat2

uudet-tuttavat3

uudet-tuttavat4

uudet-tuttavat1

Ensimmäisen kerran törmäsin Stylepitiin tammikuussa, halpoja talvihaalareita googletellessani, ja sieltä ne ensitalven haalarit sitten lopulta tilasinkin (Name It, hintaa jäi alle 30€/haalari). Nyt sitten tietenkin kuulun putiikin postituslistalle ja houkuttelevan mainospostin innoittamana klikkasin itseni taas sivuille. Surffailuhetkeni päätteksi tilasin lapsosille vaatteita aivan uusilta merkkituttavuuksilta. Mini Nümph-vaatteet sai puoleen hintaan ja Koin-vaatteita oli niinikään erittäin mukavilla alennuksilla (nuo mekot vähän yli ja alle 70% alennuksin), että jopa minä raaskin ne tilata. Ei muuten varsinaisesti yllätä, että tanskalaisia merkkejä ovat kumpainenkin! Sekä sirkustirehtöörin pökissä, että tytön mekkosissa on vielä kasvunvaraa (olivat pienimmät jäljelläolevat), mutta kyllä noin ihkujen kuteiden käyttöönottoa vaan kannattaa vähän odottaakin!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Sirkustirehtöörin pökät kelpaisi minullekin!
    Aika ihana muuten tuo mekon tagi; kiva pieni lisä vaatteeseen on kun se on ajatuksella pakattu, hinnoiteltu tai laitettu esille!

  2. Ihania ostoksia. Mietin vain, että miten osaat ostaa haalarit ensi talveksi, kasvuvaraa meinaan?

    1. Ostin haalarit koossa 98cm. Lapset täyttävät kolme joulukuun lopulla ja 98 on sellainen ”keskivertokolmevuotiaan” koko. 80cm yksivuotiaan ja 92 kaksivuotiaan, ja meillä on mennyt justiinsa noin, kun molemmat lapset ovat kasvaneet melko tasaisesti toiseksi korkeimmilla käyrillä. Itse olen kyllä ollut kolmevuotisneuvolassa peräti 102cm pitkä, mutta tuo haalari näytti ihan reilun kokoiselta, että luulisi mahtuvan vaikka äitiinsä tulisivatkin. 🙂 Kenkien kanssa onkin sitten paljon vaikeampaa, mutta niitäkin olen ostanut, jos hurjan halpoja on tullut vastaan, ja onhan niitä tullut. Niissä ajattelin pitää laput visusti kiinni ja myydä ne sitten, jos eivät meille sattuisi oikeana sesonkina mahtumaan. 🙂

  3. voih, ja oih. Tirehtööri-pöksyissä ei enää ollut kuin 128/8 kokoa, aivan liian iso meidän viisivuotiaalle….sniff!