Uunon uusi lelukoppaIkean musta kumivati taipuu moneksi. Meillä siitä tuli Uunon lelujen uusi koti ja sellaiseksi juuri täydellinen. Se on kestävä ja pestävä, siinä on kahvat ja sen reunat ovat juuri sopivan korkuiset, jotta pieni koira saa kaivettua esiin mieluisimman lelunsa.

P.S. Iltahämärissä keinovaloissa kuvaaminen ei minulta oikein luonnistu, kun kaikista kuvista tuppaa tulemaan vaaleanpunaisia.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Hieno lelukoppa ja hieno koira! Mullakin pyörii lattioilla yksi ranskis :)Itse mietin joskus noita kumivateja hattuhyllylle koreiksi, mutta jäi sillä kertaa ostamatta. Ensi kerralla sitten, kunhan Ikeaan pääsee 🙂

  2. Kiitos kiitos, asumaan on tosiaan päästy. Joskin pahasti keskeneräiseen…

  3. Toi vinyylisika-röhröh-lelu on meidän koiran suosikki. Taitaa olla 6. menossa, kun se aina jossain vaiheessa onnistuu rikkomaan sen lelun niin ettei se enää röhki (ja silloinhan se ei enää kelpaa!)

  4. Ai, Uuno ei oikein perusta noista vinkuleluista, tuokin porsas ostettiin lähinnä sen tyylikkään ulkonäön ja upean äänen vuoksi. Uunoon uppoaa pallot ja pehmolelut. Vanut onkin sitten pihalla alta viiden minuutin!