Uusi pyörä ja muita löytöjäViimeinkin löysin kelvollisen pyörän, ilman että jouduin tinkimään kriteereistäni: hieno ulkonäkö, edullisuus, riittävän isot (26 tuuman) renkaat ja kolme vaihdetta! Poistin heti kaikki typerät ja värikkäät tarrat (liimajämät on vielä poistettava) ja suunnittelen pyörän kustomointia pienellä maalausoperaatiolla. Onneksi en ostanut mustaa Jopoa viime sunnuntaina Prismasta, kun parempi ja halvempikin löytyi! Jipiaijei.

Myös tämän päiväinen kirppisreissu oli erittäin onnistunut. Pitkästä aikaa! Juuri kun manailin miehelle, kuinka aikoihin ei ole löytynyt juurikaan mitään, alkoi tapahtua. Samasta pöydästä löytyi lasinen rasia (sokerikko tms.) neljällä eurolla sekä kolme hopeasormusta minigrip-pussissa, yhteensä kolme euroa, joista kaksi selvästi vintagea ja kolmas tuoreempi ”käytetty” kihlasormus. Lisäksi samalta kirpulta löytyi Arabian mustavalkoinen tassi eurolla.
Pienen pyörälenkin jälkeen suuntasimme toiselle kirppikselle, josta löytyi erittäin hyväkuntoinen Vero Modan leninki neljällä eurolla, Verso Designin käyttämätön (lippulappunenkin oli vielä kiinni) musta huopa”liina” kahdella eurolla, sekä käyttämätön (alkuperäispakkauksessaan) opaalilasinen katto/seinävalaisin kympillä. Tutkailimme netistä, että lampun hinta pyörii 140 euron paikkeilla… Eli kertakaikkisen antoisa kirpparisunnuntai!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Sen lisäksi, että pyörä on melko hauskan näköinen, on ajoasentokin oikein "rento"!