Uusi vuosi, uusi tuoli
Uuden vuosikymmenen kunniaksi teimme, viimeinkin, ostopäätöksen uudesta nojatuolista. Sitä pohdittiinkin pitkään. Tarvitsimme toisen tuolin telkkarin eteen (jota siis on taas katseltu), kaveriksi 50-60 -lukulaiselle sirolle puurunkoiselle nojatuolille. Kyttäsin Huuto.nettiä aikalaisen löytämisen toivossa, heikkona hetkenä harkitsin Ikean Lillbergiä (mustalla rungolla) ja lopulta jo kahden mustan Fatboyn ostamistakin. Kunnes sitten päädyimme kauan ihailemaani Hay:n Hee Lounge chairiin. Tuoli on oikein kaunis ja istuma-asentokin mukavan rento. Kyllä nyt kelpaa katsella Komissario Montalbanon seikkailuja (joita meillä on 21 tunnin edestä, niistä enää 5 ja puoli tuntia jäljellä…)!
Vietimme muuten oikein mukavan uudenvuodenjuhlan, kiitos siitä seuralaisille, ”Nakkivisiirille” ja ”Il dottorelle”. Nukkumaan mentiin aamukuuden jälkeen. ”Aamiaiseksi” nautimme kuvassa esiintyvät ystäväisen jälkiruoaksi leipoman kakun rippeet. Nam. Kakut ja kahvit lepäävät työnantajalta joululahjaksi valitsemallani Steltonin Take away -tarjottimella. Hieno sekin.
Toivon onnekasta ja lystikästä uutta vuosikymmentä meille kaikille!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Tuo on kyllä niin mahtis tuoli 🙂 Hay:llä riittää ihanuuksia. Itse perin pari vuotta sitten hyvin samantyylisen 50-lukulaisen kepeän nojatuolin alkuperäisellä turkoosilla verhoilulla, kuin tuo teidän valkoinen. Mietinnässä onkin ollut vaihtaa sen verhoilu juuri valkoiseen…Tuossa ei taida myöskään olla alkuperäinen verhoilu tai rungon väri?

  2. Haylla on tosi hienoja juttuja ja tuo tuoli on suosikkini. Todella kaunis koti teillä 🙂

  3. Tuossa meidän vanhassa tuolissa (ostettu viisi vuotta sitten SPR:n kirppikseltä) oli karmea myrkynvihreä rispaantunut päällinen, joten tein itse tuon valkoisen "alcantara"päällisen. Tarkoituksenani on poistaa tuo puuosien tökerö valkoinen maali ja petsata puuosat mustiksi (ylläri). Mustahan kuitenkin on tuona aikana kalusteissa yleisesti käytetty väri (esim. Tapiovaaran kalusteissa), valkoinen ei.Olen itsekin oikein kovasti tyytyväinen tuohon Hay-hankintaan, se sopii oikein kivasti ihan eri aikakauden kalusteidenkin kanssa!

  4. HeiAivan ihana tuo Hay hee nojatuoli. Meiltä löytyy myös samainen tuoli. Olen siihen niin ihastunut että kun ostimme keittiöön uuden pöydän ja tuolit niin tilasimme ruokapöytään Hay hee dining tuolit kun ovat tavalla samassa tilassa tuon nojatuolin kanssa. Kyllä on myös ihana istua noissa hay hee dining tuoleissa ja ihanan ilmavan näköiset.-Tuua