Uusvanha makkarimmeViikonloppuna oli viimeinkin aikaa kuvata (ja sitä ennen siis järkätä…) kotia (ja koska mulla ei ole kunnon laajakulmaobjektiivia, jouduin käyttämään sitä typerää seinät pullistavaa bulkkimallia…), joten tässä pari juuri ja juuri esittelykelpoista makkarin nurkkaa. Siinä esittelemättä jääneessä nurkassa on vielä komea pino säilytyslaatikoita, täynnä työpöydän, jota ei siis vielä ole, läheisyyteen kuuluvaa tarvikkeistoa. Taulutkin vielä puuttuvat sängynpäätyseinältä. Ja noiden kolmen taulun alle taitaa vielä tulla se samainen Design House Stockholmin Wave-naulakko, joka siinä roikkui jo viime kierroksella.

EDIT: Makkarissa ja lastenhuoneessa käyttämämme harmaan maalin sävyä on kysytty todella paljon, joten jatkossa yritän muistaa lisätä sen tiedon aina, kun harmaa seinä vähänkään viuhahtaa! 🙂 Eli, tattadaa, se on NCS-värikartan sävy S 3500-N. Se on hyvinkin ”väritön” harmaa. Vuonna 2006 Bauhausin myyjä läväytti käteeni lastun, jossa oli tuon sävyn eri tummuusasteet, sävystä S 1500-N alkaen, siitä sitten 500 harppauksilla lukemaa kasvattaen. Meillä oli tuota harmaata siis jo vanhassa kodissamme, kuten muuten myös sävyä S 6500-N.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

 1. Hei, Mistä nuo vitriinit on hankittu joiden päällä on ihania maljakoita? Entä suositko jotain tiettyä harmaan ja valkoisen väriä/värikoodia? En itse tunnu löytävän noin ”puhtaan” harmaata maalia vaan kaikki taittavat johonkin. Myös valkoinen on hankala löytää. Hieno blogi ja ihanat lapset 🙂

  1. Moro! Vitriinit ovat Ikean vanhaa mallia, nimi on Norden. Ja usko tai älä, niin ihan siihen sävyttämättömään valkoiseen luotamme! Harmaat seinämme ovat NCS-kartan sävyä S 3500-N. Kylmiä, ”sävyttämättömän” harmaita kun kysyin vuonna 2006 Bauhausin myyjältä, niin semmosia myös löytyi! Pykälää vaaleampi on S 3000-N ja tummempi S 4000-N jne. Edellisessä kodissamme olemme käyttäneet myös sävyä S 6500-N.

 2. Ihana blogi! Mustavalkoisuus kiinnostaa. Etsiskelen tyynyjä ja mattoja…harmi vaan, että kissojen ja koirien kanssa…ei meinaa tulla vastaan.

 3. Hei!

  Lukija taustalta heräilee kirjoittamaan, kun tuli aate, etä oispa mielenkiintoista nähdä kuvia aikaisemmasta kodistanne!

  Löytyiskö arkistojen kätköistä jotain…? 🙂

 4. hei haluaistko, tehdä postauksen tai kertoa muuten vaan, teidän ovista ja erityisesti makuuhuoneenne liukuovesta. mistä liukuovi on ostettu ja millainen toimintamekanismi siinä on? T:Hanna

  1. Heippa! Kaikki liukuovemme ovat Tank Indoorin ”032”-ovia, eli kehyksettömiä 30mm melamiiniovia. Niitä on sekä perinteisesti lattiakiskon päällä rullailevia ovia että yläkantoisia ”032 Top”-ovia, jotka siis laitetaan roikkumaan joko katosta tai seinästä ja lattiassa on vain ohjuritappi. Sopii juurikin välioveksi. Mm. Kvikit myyvät Tankkia. http://www.tankindoor.com/index.php?section=1