Uutta mustaa

svartan1

svartan2

svartan3

svartan4

svartan5

 

Niinhän siinä kävi, että kun Ikean Svärtan -mallisto viikko sitten perjantaina saapui myymälöihin, olin minäkin oitis passissa. Kuvien perusteella ihastelemani metallinen tarjotinpöytä osoittautui turhan matalaksi ja köykäiseksi (kuvittelin jo jälkikasvuni sen päälle kiipeilemään), joten yllättäen jätinkin sen kauppaan. Sen sijaan mukaani lähti isompi musta puujakkara (erittäin tukeva ja painava!) ja iso peltikulho. Nämä ovat kyllä niin kauniita!

Viime viikolla käväisin myös Fidan kirpparilla, josta löysin kaksi valmiiksi koottua mustaa Lovi-puulintua. Ne olivat yhdessä ja samassa pienessä muovipussissa, jonka päällä oli hintalappu 0,50€. Aika kiva löytö, sanoisin.

P.S. Näiden lisäksi meillä on muitakin uusia mustia ihanuuksia. Niistä myöhemmin lisää!

Brand new Ikea Svärtan beauties and second hand Lovi birds.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Kotiinne sopivia löytöjä olet tehnyt! Mutta nyt kyllä herää uteliaisuus, että mitä tuon seinää vasten olevan taulun kuvapuolella onkaan?

    1. No se on se sohvan yläpuolella ollut taulunketale. Sehän on ollut alunperin sinivalkoinen ja siitä sitten tuunailtu sisustukseen sopivaksi aina tarpeen mukaan. Joskus 2000-luvun alussa olen sen työstänyt sopivan kokoisista rimoista ja Eurokankaan pellavasta. Taas tarttis päivittää! 😀