VaasitMonivuotinen keräilykohteeni on ollut sopivasti 50-60-lukulaisen näköiset keramiikkavaasit ja onhan niitä jo jokunen kertynytkin. Uusin tulokas on ekan kuvan Ikea-tuotos, jonka bongasin eilen, ihan siitä kassojen viereisestä ”Viimeinen tilaisuus” -nurkkauksesta. Pulitin siitä huikeat 2,95 euroa, vaikka tuosta olisin kyllä voinut maksaa myös sen normaalihinnan, 5,95 euroa. Jotenkin olin vain aiemmin onnistunut missaamaan koko tuotteen.

Tuvan kaapin päällä muutama vuosi sitten Tanskasta tuomani Menun musta kumimaljakko, Hemtexin mustat vaasit (monta vuotta vanhaa mallistoa), Ikean Jongerius-tuotos, tämä uusi Ikean, Stockmannin pullot (nekin kymmenisen vuotta sitten hankittu), Saksasta vuonna 2002 tuotu piikikäs ja jokunen vuosi sitten lahjaksi saatu suojaruukku. Eteisen ikkunalaudalla edessä jo kymmenen vuotta sitten valkoiseksi spreijaamani sammalenvihreä vintage-vaasi, Sokoksesta pari vuotta sitten kannettu (jumankekka että se painoi…) mosaiikkilaatoilla päällystetty pullo ja Ikean Karens.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

    1. No oho! Just mietin, että useimmiten kantistarjouksessa ei ole ollut mitään minun mielestäni mielenkiintoista!

      Meillä on siis ennestään neliskanttisia ruukkuja ja olen kaivannut niille kavereita. Ihan täydellistä! Kiitoksia vinkistä!

  1. vaikuttava kokoelma.
    kävelin just eilen ohi liikkeen, jonka ikkunaasa oli noita kumimaljakoita. nyt harmittaa miksi en käynyt edes hipelöimässä.

  2. Näyttääpä nuo erilaiset vaasit kivoilta tuollaisissa blokeissa. Pitääpä kaivella omatkin edustuskelpoiset vaasit komeroista kaapin päälle 🙂

  3. Juuri ajattelin sua kun katselin tänään Habitatin uutta kevään valikoimaan ja siellä on ruukku mikä on kuin tehty sulle;) Tiedät mitä tarkoitan kun näet sen…