Vähäkaloriset herkut

puuherkut1

puuherkut2

puuherkut3

puuherkut5

puuherkut4

 

Ihan alkajaisiksi pyydän anteeksi kaikilta teiltä toiveikkailta googlaajilta, jotka eksytte blogiin keveiden herkkureseptien toivossa. Anteeksi, moisia ei ole luvassa, niiden sijaan tarjolla on ah niin söpöjä puuherkkuja, joihin olen aivan heikkona. Näitä ihanuuksia ei lasten tartte ruinata, vaan äiti ostelee niitä ihan jo omaksi iloksi ja silmänruoaksi. Uusin hankinta on ruotsalaisen Mickin leivosvati kera kolmen kolmikerroksisen (toimii samalla myös pinoleluna) leivoksen (suklaaleivoksen päällikerros oli kuvaushetkellä hukassa, löytyi myöhemmin sohvan alta), joka oli Tokmannilla tarjouksessa kympillä.

Puuherkkujen lisäksi meillä on kyllä melkoinen määrä muitakin leikkiruokia, sekä puu- että kangasversioina. Ja kiva leikkikeittiö, johon isäni nikkaroi säilytyskalusteen. Mutta nämä värikkäät herkut on niitä, joita äiti jaksaa päivästä toiseen kerätä lattioilta ja asettaa esille. Ruokaleikkien monipuolistamiseksi meillä on myös Ikean kassakone ja aidonnäköiset leikkisetelit, jotka yhdessä mahdollistavat myös ruokakauppaleikit.

P.S. Älkää antako pöytäliinaan kuivahtaneen turkoosin muovailuvahan häiritä, ajattelin laittaa liinan pesuun…

Cute and colourful wooden treats are my favourites.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

L300

6 kommenttia

    1. No juu, ja vaikka joku herkkukestien vieraista sen ääneen lausuisikin, ei emännän/isännän tartte edes loukkaantua! 😀

    1. Seuraavaan yhteiseen leikkikertaan onkin sitten aikaa. Yhyy. Ehkä ens kesänä?

  1. Ihana kattaus! Tuo liina ei muuten pesukonepesua välttämättä kestä. Itsellä punainen versio, joka päästi värit, kun laitoin pesukoneeseen.

    1. Meillä samasta kankaasta tehty toinenkin liina, jota pesty useampiakin kertoja ihan hyvällä menestyksellä. Sulla kangas ehkä jostain epäonnisesta maananatai-erästä?