Vähän erilaiset korurasiat

korurasiat1

korurasiat2

korurasiat3

 

Kodin Ykkösen alelaarista ne bongasin, uudet korurasiani, vai sanoisinko -häkkini. Vaan olisitteko uskoneet, että ihan aikuisten oikeasti nuo eivät ole mitään korurasioita, vaan lintujen ruokintaa varten tarkoitettuja Ultimate cake feeder -taliköntsähäkkejä?!? Kärsin häkeistä 50 senttiä kipaleelta ja nyt jo harmittaa etten ostanut useampia!

Häkit pääsivät makkarin lipaston päälle, samaan pinoon muiden sekalaisten, itse tuunattujen korurasioiden kanssa.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

9 kommenttia

  1. Heh, ei olisi ihan heti tiennyt mihin käyttötarkoitukseen korurasiasi todella ovat 😀

    Luen postauksia näin mattimyöhäsenä, mutta olisin kysellyt wc/kylppärin lattiasta. Rakennamme parhaillaan oma(a)kotitaloa ja toiseen wc:n laittiavaihtoehdot ovat joko musta mosaiikki (kuten teillä näytti olevan) tai musta kuusikulmanen laatta.. Siksi tiedustelisin ootko ollut tyytyväinen tuohon teidän mosaiikkilaattaan? Onko se pinnaltaan karhea vai kiiltävä? 🙂 Komialta ainakin näytti!

  2. Ihan mielettömät. Mun tarttee saada kans noita, harmi että huomenna on kaupan kiinni:) Noita vois käyttää työhuoneellakin vaikka mihin. ja muuten, olet taitava ottamaan mustaa mustalla -kuvia, se on meinaan taitolaji:)

    1. Oi kiitos Birgit, mutta pakko tunnustaa, että photoshopilla ja hurjalla räpsyjen määrällä oli oma roolinsa mustaa mustalla -kuvien onnistumisen kanssa! Ja voi että kun tykkään sun tauluista (ja tapeteista kans)! 🙂