Väliovet mustiksi

mustatovet1

mustatovet2

mustatovet3

mustatovet4

 

Kuten kuvat kertovat, oli meillä tuollaiset oranssinsävyiset viiluväliovet. Jollekin toiselle ja johonkin toiseen sisustustyyliin nuo olisivat istuneet ihan sellaisenaankin, mutta meille ei, joten nytpä ne ovat mustat! Pidän kovasti siitä, että viilun pintakuvio on nähtävissä myös tuon puolihimmeän Helmi-kalustemaalin alta. Se tekee ovista huomattavasti niitä markkinoita hallitsevia perus-pahviovia arvokkaamman tuntuiset. Tarkempisilmäiset huomaavat myös, että ennen-kuvissa kello on vartin yli kymmenen, ja kuten keinovalosta voi päätellä, on kuva otettu illalla, juuri ennen telaan tarttumista. Koska milloinkas muuten suurperheen äiti sais parhaan mahdollisen työrauhan? Perjantain ja lauantain välisenä yönä maalipurkin kansi sulkeutui 01.45. Listat vielä uupuvat juu.

Puolivuotiaalla vauvalla on vihdosta viimein lauantaina nimijuhlat, joten meillä on ollut armoton remonttirypistys. Lisää kuvia luvassa!

Veneer doors painted black. Love it!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Todella hyvännäköiset!
    Laitathan pian kuvia leikkihuoneesta, niitä niiiiin odotan 😉

    Tsemppiä lauantaihin!

  2. Meillä on ihan samanlaiset mustaksi maalatut kellastuneet viiluovet 🙂 hyvältä näyttää teilläkin!

  3. Kiitos kivasta blogista, pidän kovasti tyylistäsi ja hyvältä näyttää ovet! En nyt nopealla selailulla löytänyt tietoa mihin lattiamateriaaleihin päädyitte ja mistä ne löysitte. Meillä edessä pikapuolin remontti ja suunnitelmissa mustaa ja/tai valkoista lattiaa maalatun parketin lisäksi.