Valoa näkyvissä!


Kämppä on ollut hujan hajan jo useamman viikon, eli siitä asti kun seinänpätkää alettiin pykäämään. Nyt ollaan kuitenkin jo voiton puolella ja valoa näkyy tunnelin päässä, kun Operaatio Kirjahyllykin saatiin suoritettua tänään. Appivanhemmat saapuivat sylittelemään ja kärryttelemään vauvoja, joten saimme keskittyä hommaan ihan kunnolla. Sänky saatiin siirrettyä uuteen makuusoppeen jo toissa iltana ja hyvin ovat unet maittaneet siinäkin osoitteessa. Tai olisivat maittaneet, jos vaan oltaisiin päästy ajoissa nukkumaan… Kahden viikon sisällä on koottu vitriini, kaksi vaatekaappia, pinnasänky ja syöttötuoli (vasta yksi, koska toisen tuolin huonokuntoisia osia pitää käydä vaihtamassa) ja puolille öinhän se on väkisinkin mennyt, kun olemme päässeet työn touhuun vasta illalla vauvojen nukahdettua.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. hei

    olen jo pidempään seuraillut vanhaa blogiasi ja pidän paljon tyylistäsi!

    minua kiinnostaisi mistä olet kirjahyllyt hankkinut? jotain vastaavia yksinkertaisia kattoon saakka kasattavia etsiskelen myös!

    hyvää kesän jatkoa ja aurinkoisia päiviä!

  2. Moi Anna, ja kiva kun olet löytänyt tänne uuteen osoitteeseen! Kirjahylly on jotain niinkin perussettiä, kuin Ikean Bestå ja se koostuu kahdesta 120cm leveästä, 192cm korkeasta rungosta, joiden päällä on kaksi 120cm leveää, 64cm korkeaa runkoa. 🙂

  3. Pakko kysyä nyt kun huomasin, että teillä on tuollaiset ”sirkusvalot”, mistä ne on teille kotiutunut? Tahtoo myös!