Valton 1-vuotissynttärit

valtonsynttarit1

valtonsynttarit2

valtonsynttarit3

valtonsynttarit4

valtonsynttarit5

valtonsynttarit10

valtonsynttarit6

valtonsynttarit7

valtonsynttarit8

valtonsynttarit9

 

Tänään juhlistettiin yksivuotiasta pikkuveikkaa, ystävänpäivään sopivassa sydänteemassa (isosisarusten juhlat vietettiin aikanaan sirkuksen hengessä). Tarjottavat olivat muutoin vanhoja tuttuja, mutta macaronien sijasta mamma leipoi pitkästä aikaa sydänpikkuleipiä (niitä mamma on tehnyt viimeksi kaksosten nimijuhliin). Mamman leivinlaudalta ovat myös vanhat tutut kirjainpikkuleivät. Itse leipaisimme mokkapaloja (ohje puolitoistakertainen) ja porkkanakuppikakkuja (ohjeen kun teki tuplana, se riitti täydellisesti 36 muffinivuokaan. Kuorrutteen tein nelinkertaisena, eikä kovinkaan paljoa jäänyt ylimääräistä!). Täytekakun väliin laitoin vadelmarahkaa, pohjat ostettiin Lidlistä. Suolaiset paistokset Lidlin pakastealtaasta, sydännamuset Lidlistä ja Tigerista. Sydänköynnös, -ilmapallot, -cocktailtikut ja -muffinssivuoat Tigerista, sydänserpentiinit hankin jo reilut kaksi vuotta sitten, Tigerista nekin.

Isosisarukset olivat juhlia edeltävän yön mammalla ja papalla yökylässä ja me siivosimme hullu(je)n lailla. Niin viime tippaan homma taaskin meni, ettei allekirjoittanut ehtinyt edes silmiä meikkaamaan. Poskipunaan asti ehdin, ennen kuin ovikello soi. Ja likainen tukkakin oli sotkunutturalla… Mutta mukavaa oli siitäkin huolimatta! Huomenna sitten nostellaan oman perheen kengät ja ulkovaatteet, ja muutama muukin säkki, pois saunanlauteilta…

Valto got his 1st (Valentine’s day themed) birthday party!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

9 kommenttia

  1. Onnea yksivuotiaalle! Ihanat kemut olette pikkuiselle pitäneet <3

  2. Moikka! Ihastelen aina kattauksiasi ja ajattelin tehdä noita porkkanakuppikakkuja minäkin lauantaiksi juhliin, mutta hirvittää 36 kappaleen paistaminen 😀 Paistoitko muffinsipellillä vai vaan pellillä tuollaisen määrän?

    1. Moro ja kiva kuulla! Mulla on kolme 12 muffinssin peltiä, joten laitoin niihin vielä paperivuoat ja lusikoin taikinan sisään. Aloitin sen verran hillitysti, että takina riitti ihan justiinsa niihin 36 muffariin!

  3. Moikka!
    Ihanat synttärit ovat olleet?.
    Mistä olet hommannut noita ilmapallotikkuja?