Vapaapäivän shoppailut
Tänään oli vapaapäivä. Nukuin pitkään ja rauhallisten aamuaskareitten jälkeen lähdimme miehen kanssa kaupungille pörräämään. Kävimme urheiluliikkeessa katsastamassa pyörätarjonnan. Mieluisaa pyörää ei löytynyt ja tuskin löytyykään, minä kun haaveilen Biomegan-tyylisistä pyöristä, mutta en ole valmis sijoittamaan siihen yli 300 euroa (Biomegat maksavat jopa parisen tonnia…). Sen sijaan miehelle löytyi Tretornin ihanat harmaat mokkatennarit kympillä!

Kaupunkikierros jatkui Henkkamaukalle, josta matkaani tarttui kahdet sukkikset, wetlook-legginsit, ”avokassukkia”, pari pitkää toppia, kynsilakkaa ja luomiväriä. Mies löysi villatakin ja teepaidan lisäksi kadehdittavan hienon violetin huivin (taidan lainata…).
Sitten kirjakaupan (josta emme ostaneet mitään!) kautta kirpparille. Kirpparilta löytyivät kivat käyttämättömän oloiset Nanson trikoopöksyt ja Seppälän salonkikelpoinen ja yllättävän laadukkaan oloinen huppari.
Kirpparilta kangaskauppaan, josta ostimme erilaisia trikookankaita. Aion tehdä miehelle ja itselle ”ylipitkillä” hihoilla ja helmalla varustettuja, hieman viimeistelemättömän näköisiä paitoja. Itselle mustasta ohuehkosta collegekankaasta, miehelle harmaameleeratusta trikoosta ja molemmille mustasta puuvillaplyysistä. Saas nähdä koska löytyy samanaikaisesti riittävästi aikaa ja ompeluintoa!
Sitten ravintolan kautta kotiin. Kalliiksi tuli tämäkin vapaapäivä.
Edit: Kirjakaupan ja jo mainitsemani kirpparin välissä ehdimme käväistä toisellakin kirpparilla, josta löytyi käyttämätön Blomuksen teräksinen juustoleikkuri paketissaan, vain 2,50 eurolla! Olin sitä jo joskus kaupassakin hipelöinyt, joten tuohon hintaan se oli pakko hankkia. Kyseinen kapine on varmasti kätevä etenkin sellaisille pehmeille juustoille, joihin höylä ei pure.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Jaahas tommonen juustoleikkuri pitäis kyllä hommata.Kattelin joskus netistä juttua tosta hydraulisesta voimansiirrosta fillareihin. Yllättävän nopeesti on tullut käyttöön. Veikkaan että jokusen vuoden päästä se on monissa tavallisissa halvemmissakin. Ois kyllä hieno juttu kun ei olis sotkuisia ketjuja joiden kans on aina jotain ongelmaa.

  2. Pakko tunnustaa, etten ollut Biomega-pyörien yhteydessä törmännyt hydrauliseen voimansiirtoon, lähinnä tuijottelin komeata ulkonäköä… :O

  3. Onpa kiva blogi, löysin tänne Tiinakaisan blogin kautta. Aion heti mennä ostamaan tuota turkoosia kynsilakkaa henkkamaukalta, kiitos vinkistä!