Vappuaattona…

vappuaatto1

vappuaatto2

vappuaatto3

 

…Siivottiin, kokattiin ja syötiin yhdessä ystäväperheen kanssa. Ystäväiset toivat bravuurinsa, pastasalaatin, joten me tehtiin sille kaveriksi espanjalaishenkiset lihapullat (tomaattisoosissa), vihreä pesto-oliivi-feta-perunasalaatti (kiitos ohjeesta Kipalle!), valkosipuli-persilja-kikherneet ja focaccia. Nakkejakin oli. Ja jälkkäriksi syötiin munkkeja. Kylläpä oli taas mukavaa!

May Day Eve’s servings.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Kiitos viimeisestä, niinpä oli! Herkkuja ja hyvää seuraa! Niistä portaista kun oli puhe, ja liikkumisen taitavuudesta niissä.. Meillä vedettiin aika huolelliset lipat (varmaan ensimmäiset täällä asuessamme)kotiin tultuamme juurikin portaikossa. Vekki nenän alle ja mustelma poskeen. Ei mitään suurempaa paikattavaa onneksi, mutta saatiinpa kunnon itkut vielä ennen yöunia. Ei koskaan pitäisi kai sanoa mitään ääneen..

    1. Ihanko oikeesti et muista? Imetysdementia? 😀 No kuuleppa, siinä on perunaa, vihreitä oliiveja (laitoin rinkuloina), fetaa, muistaakseni kaprista (meidän oli nyt vanhentuneet, joten jäi laittamatta), kastikkeeksi pestoa ja kermaviiliä (suolaa, mustapippuria). Joku tämmönen se oli, voi olla että unohdin jotain ainesosia, mutta tosi hyvää siltikin! Ettet olis saanut sitäkin ohjetta anopilta tai jostain muusta teidän ”naistenillasta”?

  2. Kiitos! Niistä meidän mahtavista illanvietoista on jo niin monta (liian monta!) vuotta aikaa että eihän tuommoisia enää voi muistaa. Ruuhkavuosidementia?