Varaslähtö kesäkauteen

kesakausi1

kesakausi2

kesakausi3

kesakausi5

kesakausi6

kesakausi7

kesakausi8

 

Tänään mies kävi noutamasta Jyskistä meille varatut mustat, simppelit ja kätevän pieneen tilaan taittuvat Runebakken-rantatuolit (valintakriteereinä väri, hinta, säilytettävyys, helppohoitoisuus ja yhteensopivuus muiden pihakalusteidemme kanssa), ja koska ilma oli kuin morsian, pesin kalusteet ja lelut höyrypesurilla ja sitten me joimme pihalla kahvit ja mehut kesäkauden aloituksen kunniaksi. Pihiyksissämme otettiin vaan kaksi tuolia, kun ajattelin, että niissä röhnöttää lähinnä vaan minä ja mies, illalla lasten nukkumaanmenon jälkeen. Mutta perskules, pitänee hankkia tuolit koko perheelle… Syreenissä ja viime syksynä istuttamissani köynnöshortensioissakin on muutes jo silmut. Tästä se taas lähtee, olen aivan fiiliksissäni!

P.S. Pikkukolmosen katseleminen isosisarusten vanhoissa asuissa aiheuttaa hassun Déjà-vu -ilmiön!

P.P.S. Mitäs tuumitte noista tyttären (joka muutoinkin on stailannut itse itsensä) hilpeistä ”Viileä Venla” -laseista? 😀

”Summer” season opening at our terrace!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Tsauke, ootteko olleet tyytyväisiä tuohon Ikean varjoon? Meidän piti ostaa viime kesänä mutta olivat loppuneet. Josko nyt oltais ajoissa liikkeellä:)

    Kipa

    1. Juu, todella tyytyväisiä ollan oltu! Varjo on ollut pihassa yhtä soittoa kohta jo vuoden päivät, ja hyvässä kuosissa näyttäis olevan edelleen!

    1. Kyseessä on jonkin sorttinen Marjakuusi. Neulaset ovat isot ja pehmeät ja väri kaunis, tykkään siitä kyllä kovasti! Harmi vaan kun sitä oli edellisten omistajien aikana leikattu aidan puolelta aika rajulla kädellä, ja nyt se näyttää keikahtaneen laudoituksen puolelle. Kaikkein pisimpiä ja yksinäisiä viime kesän versoja jo tänä keväänä leikkasin, jotta saisin siitä tasaisemman ja tuuheamman.