Väriä harmauteen + yllättävä aterinhankinta


Eilen saapui Henkkamaukan tilaukseni. Se piti sisällään muun muassa uudet pinkit samettityynynpäälliset! Violetitkin tilasin, mutta ne saapuvat vasta tammikuussa! Käsittämätön toimitusaika. Luultavasti olen silloin jo kyllästynyt koko väriin… Violetti ”Purple”-tekstillä varustettu keittiöpyyhe sentään saapui, kuten valkoinen kaverinsakin.

Eilisen lehdessä katseeni nauliutui uuden Kodin ykkösen avajaistarjoukseen. Krumeluurit teräsaterimet, 24 osaa vain 32,95! Itsekin ihmettelin moista, mutta päätin käydä katsastamassa aterimet ja muodostavani lopullisen käsitykseni vasta niitä paikan päällä tunnusteltuani. Tänään sitten miehen kanssa matkasimme myymälään ja ei hitto, niin siinä vain kävi, että ostimme heti kaksi pakettia! Syynä ihastukseeni on varmastikin se, että jokin aika sitten haaveilin ostavani kirppareilta eriparisia alpakka-aterimia kakkosaterimiksemme. Mutta koska olen ihan pirun laiska tiskaamaan ja muutenkin hätäinen, eivät alpakka ja vuosikausien kirppari-kyttääminen sovi luonteelleni. Nämä teräksiset pääsivät siis paikkaamaan tämän keksimäni tarpeen ja lisäksi ovat hintaansa nähden aivan käsittämättömän järeää ja laadukasta tekoa! Mielestäni aterimet käyvät aivan mahtavaa vuoropuhelua erittäin pelkistetyn astiarepertuaarimme (Egot, Kartiot ja Essencet) kanssa! Eikä 66 euroa vielä kaada talouttamme, ainakaan toistaiseksi.
Kodin ykkösestä hankittiin myös Karlssonin mahtava ”Little Big Time” -viisarikello, joka pääsee peräkammarin seinälle ja Marimekon ”Reputuksesta” löytyi ihana pallo-mekko, jonka otan käyttöön heti huomenissa. Vapaavalinnassa silmiini osuivat ihanat karkkikepit. Sekunnin sadasosassa päätin hankkia kepit joululahjapakettien koristelua varten. Yksivärinen lahjapaperi, siihen paperinarua ja karkkikeppi, siinä tulevan joulun pakettimuoti!
Eli melkoinen shoppailupäivä on tämäkin vapaapäivä ollut.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

12 kommenttia

  1. Te ostitte ne! Hienot ovat :)Kuvista bongattu myös käyttöön otetut puoli-ilmaiset kynttilänjalat ja työpaikalta anastettua omaisuutta 😉

  2. Oikein jouduin miettimään, että mitä ihmettä mä nyt oon anastanut! Sokerit kyllä tunnustan… Mutta viimein hoksasin. Oot kyllä erittäin tarkka likka! 🙂

  3. Ja eiks ookin ihan yllättävän hienot! Vois ihan hyvin olla vaikkapa Moooin uutuustuote.

  4. On kyllä niin kamalat aterimet että joudut varmaan laittamaan ne mulle tulemaan postitse!! ;D Voit laittaa ne vaikka ihan samantien tulemaan!

  5. Hahhahhaa, enpäs taidakaan! :PNyt vaan suhaat nopsaan ostamaan omat, ajattele kuinka upeesti ne sopis yksiin sen uuden ruokailuryhmänne kanssa!

  6. Nuo karkkikepukat on niin kivoja! Joo ja H&M:n toimitusajat ovat syvältä. Mä tilasin omasta mielestä sata vuotta sitten ne pallolliset pussilakanat ja eipä ole tulleet vieläkään. Viestiä kyllä, että toimitus siirtyy jällen kerran kuukaudella eteenpäin..Pah.

  7. Täytyypä käydä Jyskissä kurkkamassa pussilakanoita! Nyt muistakin, että joskus näin niiden mainoksessa myös musta-valkoraidalliset, puuvillasatiinia nekin.

  8. Raidallisetkin olis kyllä hienot! Jyskissä on jänskää käydä, koska sieltä voi tehdä yllättävän kivoja löytöjä, kunhan vaan on silmä kovana! Itse myymälät ovat kyllä karmaisevia halleja, vaikka ketju onkin tanskalainen!

  9. Hih, karkkikepit koristivat paketteja viime vuonna ja Little Big Time on olohuoneessamme. Ihanat aterimet.