Väriä syksyyn

variasyksyyn1

variasyksyyn2

variasyksyyn3

variasyksyyn4

variasyksyyn5

 

Olin jo aikani leikitellyt ajatuksella ja nyt se sitten tapahtui… Eli meidän lapsukaisille hankittiin ihan yksiväriset VÄRIKKÄÄT ulkoilupöksyt! Rastia seinään ja silleen! Kapp Ahlissa oli mukava ”Ota 3 maksa 2” -tarjous, joten jo valmiiksi edullisista kuoripöksyistä tuli vieläkin halvemmat. Ajattelin näitä kuvan edullisia (H&M:n softshell-takeistakin kärsittiin vain 15 euroa per takki!), mutta (ainakin luvatuilla) teknisillä ominaisuuksilla varustettuja kokonaisuuksia päiväkotiasuiksi ja niitä keväällä esittelemiäni Reiman asuja sitten kaupungille, kauppareissuille ja kyläilyyn. Päikyn pihassa hierottaviksi on lisäksi vielä viime syksynä ostetut Name It-merkkiset mustat softshell-haalarit. Uskoakseni on hyvä olla kaksi möyrimisasua, niin on sitten aina laittaa puhdas, tai edes kuiva, asu päälle. Ja kasvunvaraakin näistä löytyy, niin mahtuvat päälle sitten pari-kolmekin välikautta. Tytön fleece ja pipot on esitelty nekin jo aiemmin, pojan suorastaan täydellinen raitafleece tuore löytö H&M:ltä.

Mitäs sanotte, onko tämä mennyt jo ihan hurjaksi tämä väri-iloittelu? 😀

We are equipped for fall, exceptionally with bright colours!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

 1. no kyllä piti tarkistaa et mihin blogiin oikein klikkasin kun onkin niin värikästä 🙂 näyttää kivalta, kun kaikki vaatteet ja asusteet täsmää vaikka ovat eri valmistajilta. arvostan.

 2. Väripala nostaa hattua! Pepita vuorostaan aikoo esitellä lasten mustavalkoisen kokonaisuuden jossain vaiheessa syksyä. Vaihtelu virkistää.

  1. Tämäpä hauska yllätys, kävin vieraisilla blogissasi ja aika pian kävi selväksi, kuka on Pepita! 🙂 Eläinhahmotkin näyttivät kovin tutuilta, joten oli ihan pakko kipaista alakertaan, jokusen vuoden vanhaa korttia noutamaan ja siinä samalla sitten varmistui, että olen synttärionnitellut miestä kuvittamallasi ihan täydellisellä ”marakatti-kortilla” (kutsuimme meinaan kaksosia marakateiksi)! Hassua. 🙂 Niin ja sulla on kuulemani mukaan tosi kiva tytär! 🙂

 3. Mustavalkoisuutta on kyllä kieltämättä hiukkasen ikävä. Nää väri-iloittelut on niin peruskamaa joka puolella. Sinun ”tiukkapipoisen ”mustavalkohypetyksen aikaan sai joka kerta blogissasi vierailtua haukkoa henkeä mahtavista ideoistasi ja vaivannäöstäsi.. mahtavaa omistautumista -ajattelin!

  1. Ymmärrän pettymyksesi. 🙂 Mutta kun pian viisi vuotta täyttävien kaksosten kanssa kyse ei ole enää vain omista mieltymyksistäni, vaan heillä on jo omat vahvat mielipiteet ja niitä on kunnioitettava. Tai ainakin haluan kunnioittaa niitä! Tämä päiväkotielämän aloitus on saanut miettimään monia asioita ihan toisella tavalla, esimerkiksi juuri pukeutumiseen ja itseilmaisuun liittyviä asioita. Myös helppo puettavuus, mukavuus ja vaatteiden yhdisteltävyys, sekä esim. ulkovaatteiden tekniset ominaisuudet on nyt otettava huomioon ihan uudella tavalla. Ja kun nämä lapseni nyt ovat sattuneet tykästymään vihreään ja pinkkiin, koetan tietenkin oman makuni rajoissa ottaa heidänkin toiveensa huomioon. Koska kamalinta olisi, jos lapseni tuntisivat päiväkodissa olonsa kurjaksi ja epävarmaksi vaatteidensa takia, siksi etteivät saisi ilmaista itseään ja omia mieltymyksiään ulkoisella olemuksellansa. Koska sitähän suuri osa meistä ihmisistä tekee, ilmaisee itseään pukeutumisensa avulla! Ihan jokaista tyttären ihastelemaa Prinsessa Sofia-, Hello Kitty- ja Frozen-vaatekappaletta en ole hankkinut, vaan tyttärelle on kelvannut lempparihahmot oikein hyvin myös yövaatteina, pikkuhousuina tai muina asusteina, ja tietenkin erilaisten baletti- ja prinsessa-aiheisten roolivaatteiden muodossa (joissa tytär viilettää kotona!). Tällä hetkellä tuntuu, että olemme saavuttaneet oikein hyvän balanssin omani ja lasten mieltymysten välillä!

   Pienimmäisen kanssa jatketaan värittömällä linjalla (suuri osa vaatteista sisarusten vanhoja) siihen asti, kunnes hänkin alkaa esittämään omia mielipiteitä. Toivottavasti se lempiväri tulee olemaan joko pinkki tai vihreä! 😉

 4. Minusta linjasi vaikuttaa ihan hyvältä. Niin kauan mennään vanhempien maun mukaan kunnes lapsi osaa itse haluta/vaatia jotakin muuta ja silloinkin varmaan löytyy kompromisseja. Ja tosiaan tärkeintä on, että lapsi kuitenkin tuntee olonsa mukavaksi.