Vauvat pussiin
Nyt on pitkään ja hartaudella tiirailemani In the pocket baby -kantopussukat laitettu tilaukseen, molemmille vauvoille/kantajille siis omansa. Olin pohtinut erilaisten liinojen, kassien ja reppujen välillä, mutta päädyimme tähän tuotokseen, koska sen lisäksi, että tämä supertyylikäs malli vaikuttaa erittäin helpolta ja nopealta ”pukea” ja käyttää, on se sopivan ”unisex” myös miehen kannettavaksi. Sopii niin vauvan (kehtoasennossa), kuin maksimissaan 20 kiloisenkin tenavan kantamiseen. Pussukat tulevat meillä normaalin kotikanniskelun lisäksi varmasti myös kovaan kaupunkikäyttöön, kaksosrattailla kun ei rymistellä sisään ihan joka räppänästä!

Katsokaahan toki samaisen ruotsalaismerkin muutkin näppärän disainit lapsiperheen tarvikkeet! Kuvat valmistajan.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Kiva kuulla, miten toimivat sitten käytännössä! Meillä ei taidettu vauvaa kantaa ensiviikkoina muutakuin sylissä, mutta parikuisena ottettiin Manduca käyttöön, ja se on ollut miehenkin makuun (mustana yllättäen..).

  2. Näyttääpä kivalta! Idea on sama kuin rengasliinassa, joka on ihan huippu! Liina on mulla aina mukana ja lapsesta (nyt jo 1v) on ihana olla siinä. Tämän ikäistä vauvaa on jo vaikea pitää hetkeä kauempaa sylissä, mutta liinassa hän viihtyy pitkänkin aikaa.

  3. Molemmat lapseni kantaneena voi ehdottomasti suositella kantamista NIIN monelta kantilta. Lisää toimintakykyä ja paikkoja valtavasti ja vaikuttaa äidin ja lapsen läheiseen suhteeseen. Tosta laitteesta en osaa sanoa muuta, kun et on kaunis. Kantojuttuja tulee niin nopeaan. Aika nopeasti niistä löytää sen oman jutun ja usein suositut on samalla hyviäkin. Ja niillä on hyvä jälleenmyyntiarvo jos haluaa vaihdella ja kokeilla. Ihana elämänvaihe teillä!

  4. hei onko tää ollut hyvä käytössä, vai ootteko vielä tarvinneet?mäkin tarvisin pian jonkun ja noi kantoliinat ja reput ei vaan miellytä. ainakin tuon saman tekijän matkasyöttötuoli on älyttömän näppärä reissuissa kun lapsi osaa istua. siis sellanen kankainen jolla lapsi kiinnitetään normaaliin tuoliin.