Vessa

wc1

wc2

wc3

wc4

Kun kylppäri sai jo oman raporttinsa, on nyt vessan vuoro. Siellä kaivettiin vanhaa tiiliseinää esille (päälle on sudittu Remontti Ässää), mutta muutoin käytössä ovat samat pintamateriaalit kuin kylppärissäkin: Kvikin kaapit, Pukkilan mattamusta mosaiikki, Supi-saunasuojalla mustaksi käsitellyt OSB-levyt. Myös väliaikaisratkaisuksi tarkoitettu pöytälevy on OSB-levyä, pönttö, Bathcon allas ja Hansgrohen Talis-hana kaikki Netraudasta, peili, roskis ja taitettava pikkujakkara Jyskistä. Samat Qualyn lintunaulakot on sekä kylppärissä että vessassa ja ne on hankittu Design Boulevardista (vieläköhän niitä siellä on?). Matto ja pyyhkeet Ikeasta, seinällä kehystettynä Eight Hour Dayn Katie Kirkin Brush&Stuff -juliste hankittu aikoinaan Etsystä.

Tämä vessa saa usein vierailta kehuja ja kyllähän se tosi kiva onkin, ehkä jopa vähän hotellimainenkin?

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Kaunista on. Minä haluaisin vanhaa tiiliseinää johonkin (ihan sama mihin), mutta kun asuu uudessa talossa (joka oli valmiiksi rakennettu kun muutin), niin turha toivo.

  2. Todella kivan näköinen kokonaisuus ja varsinkin tykkään tuosta maalatusta tiiliseinästä! Siinä on sitä jotain, ei niin söpöä ja siloteltua joka tuo hyvän kontrastin. 🙂

  3. Typerryttävän ihana vessa! Tässähän alkaa suorastaan harmittamaan mennä omaan, rakennuttajan maun mukaisen mintunvihreän kammottavuuden keskelle…

  4. Todella tyylikäs vessa 🙂 En tiedä, olisinko itse raaskinut maalata tiiliseinän valkoiseksi, mutta sopii täydellisesti teidän tyyliinne!