Vieno-neidin hellemekot


Vieno-neidin ihanat hellemekot odottavat käyttöä. Dilemma on siinä, että juuri kun kelit olisivat niille täydelliset, omat samaiset kelit estäneet niiden käytön. Jaa miten niin? No tietty siksi, että pienet jalat ja kätöset täytyy suojata auringon poltteelta, eikä ihan vielä taida olla soveliasta lotrata aurinkorasvojenkaan kanssa. Mahdollisimman ohutta, pitkähihaista ja -punttista päälle siis. etenkin kun Vieno-neiti on ollut viimeaikoina hyvin vaativalla päällä, joten useamman kerran päivässä leidi on nostettava rattaista pois ja kannettava sylissä…

Harmaamustapilkullinen mekko on oma, vaivaisen vitosen löytö Hennesiltä (olin pyörtyä, kun näin sen, niin onnessani olin!) ja vaalea Baby Gapin rimpsumekko on mamman ja papan Lontoon-tuliainen.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Kylläpä Vienolla on hienot mekot, molemmat ihania. 🙂
    Ensi kerran muistin tulla tälle puolelle blogeja katselemaan, vanhaa blogiasi kävinkin joskus lukemassa.

  2. Olemme siipan kanssa huomanneet, että aivan parhaita paitoja seitsenkuisella pojallamme ovat kauluspaidat. Helppo pukea, aina siistejä ja tyylikkäitä ja suojaavat palleroisia käsiä auringolta hyvin. Paitapuseroiden kangashan on kaikenlisäksi mukavan ohutta puuvillaa, eli ei kyllä hiosta.
    Tällä hetkellä sintillä on arkikäytössä viisi erilaista kauluspaitaa. Helppoa ja tyylikästä, toisin kuin monesta suomalaisesta aikuisesta miehestä voisi sanoa näin kesäaikaan… 😉

  3. Minna, tackar och pockar tuosta kauluspaitatipsistä! En ollut tullut yhtään ajatelleeksi. Meillä poju 8kk

  4. Tervetuloa Esmeralda tännekin puolelle!

    Minna, tuo kauluspaitahavainto on oikein hyvä, kunhan kangas vaan on ohuehkoa. Meillä oli kanssa ensimmäisinä kuumina päivinä pojalla valkoinen kauluspaita, mutta kun sen kangas oli niin tukevaa, että muistutti jo himpun verran popliinia, vaihdoimme ohuehkoon ja joustavaan valkoiseen trikoopaitaan. Tytön valkoinen pitkähihainen mekko olikin sitten enemmän puuvillabatistia, joten siitä tuli oikein hitti!