Vieno-neiti sunnuntaikävelylläHaluan esitellä teille Vieno-neidin sunnuntaisen, paljon kehuja keränneen kaupunkikävelyasun. Kahden käden sormet tarvitaan laskemaan kaikki ne vieraiden ihmisten positiiviset kommentit, joita matkan varrella kuulimme. Tämän empiirisen tutkimuksen perusteella Vienon tyyli miellytti erityisesti keski-ikäisen naisväen silmää. 🙂

Flaneerausasuun kuuluivat jo viime talvena/keväänä käytetty H&M:n kukonaskelkuvioinen takki (alennuskupongin jälkeen se maksoi vain kympin!), uusi H&M:n sydänkuvioinen neulemekko, H&M:n musta luomupuuvillabody, kesällä Babyshopin alesta tilaamani PopUpShopin sukkikset (ostin kolmea eri kokoa), jaloissaan Vienolla oli jo vuonna 2004 tai 2005 miehen kanssa kirpulta, eurolla tai parilla ostamamme kotimaiset kevyet nahkakengät (haaveissamme siinnellyttä omaa pientä tytärtä varten). Alkumatkasta neidon päässä oli musta pitsineulospipo (Stockmannin kesäalesta), loppumatkasta Designtorin löytö, isorusettinen Papu-pipo.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

22 kommenttia

 1. Voihan vitsit! Kyllä on tyylillä puettu Neiti. Ei ole ihmiset kehuneet suotta. Eikä liene kuvassa näkyvä pieni Herrakaan tainnut kovin pahasti jäädä jälkeen tyylissä. 😉

  Papu-pipo on ihan huikee. Parasta että sitä on aikuistenkin koossa. 🙂

  Ja niin, ihmettelinpä minäkin sitä ihmettä ja kummaa, että olivat unohtaneet blogisi siitä eräästä kisasta. Olisit kuulunut joukkoon. Tämä on niin monen suosikkiblogi.

 2. Kerrassaan soma asukokonaisuus 🙂 Tälläisiä tarkkaan harkittuja lasten asuja olisi kiva nähdä jatkossakin!

 3. Ihana asu !! 🙂 Tuollainen rusettipipo on kyllä makea, olen kerran neulonut tytölleni vastaavan, mutta tuollaisen vois kyllä tehdä kankaasta toisen, on niin näyttävä!

 4. On kyllä melkoisen nätti asu! 🙂
  Nuo sukkikset on varsinkin tosi makeet, pitäisi omallekkin tytölle samanlaiset hommata 🙂

 5. Ihan laskit, moniko vastaantulija kommentoi ylipuettua lastasi? Oletko nyt ihan varma, että varmasti pysyit laskuissa mukana?

  1. Joo, ihan tukkimiehen kirjanpitoa käytin apunain… Kyllä meilläpäin mekko, takki ja sukkikset ovat ihan normaaleja vaatekappaleita. Mutta eipä silti, mieluummin yli- kuin alipuen, sen verran kovasti lapsiani rakastan ja arvostan!

   Ja hei, kiva kun taas jaksoit nähdä kommentoinnin vaivan, ihan jo odotinkin, että mitä kivaa keksit tällä kertaa! 😉

  2. Äääh, mikset Sanna tee jotain tälle em. tyypille, jos on yksi ja sama aina. Tulee tosi paha mieli näistä kommenteista tälleen lukijallekin.
   Itse olisin toivonut näkeväni myös nuoren herran kävelyasun, itselleni kun on siunaantunut poikia.

   1. No mitäpä hänelle nyt sitten tekis… kaatais kylmää vettä niskaan? ;P Mulle on ollut kauheen tärkeää sellainen ”läpinäkyvyys”, eli että en valikoi vain mieluisimpia ja imertelevimpia kommentteja julkaistaviksi (kuten moni taitaa tehdä?), vaan tähän asti olen julkaissut kaikki, nämä sekopäisimmätkin mukaanlukien. Voihan näissä ”ystäväiseni” kommenteissa olla totuuden siemen, mutta kyllä ne silti kertovat ennemminkin kirjoittajastaan. Kyllä minä tämän kestän, mutta vähän sääliksi käy kirjoittajaa, kun hän on jo vuoden ajan haaskannut noin paljon aikaansa ja energiaansa tämän blogini lukemiseen ja dissaukseen, vaikka hän olisi voinut käyttää sen saman ajan itsellensä mieluisiin asioihin! Sen lisäksi nämä viimeisimmät kommentit kertovat myös kirjoittajansa väheksyvästä suhtautumista lapsiin. 🙁 Olen kuulemma koko netin turhanpäiväisin blogisti mm. siksi, että uhrasin ajatuksen lasteni (ensimmäisteni ja ehkä myös viimeisteni) syntymäpäiväjärjestelyihin jo 4kk etukäteen. Luulenpa, että moni lapsi olisi moisesta vain mielissään?

    Kiitos palautteesta, koetan ehdottomasti saada napattua kuvaa myös herraskaisemmasta ylipukeutumisesta! 😉

  3. Tuleekohan tää kommentti nyt ollenkaan oikeaan väliin, kun tuossa sun Sanna perässä ei oo enää vastaa nappia… :/

   Kylmä vesi kuulostais kuulostais oikein sopivalta! =D No ei vaan, mietin lähinnä jotain kommenttibannia, en siis toki tiedä onko sellainen mahdollista blogeissa. Mutta joo, nyt kun selitit näkökulmasi, niin ymmärrän toki senkin.
   Itse ihailen tätä sun väriharmoniaa, josta saan hirveesti inspiraatiota, vaikka oma väriskaala onkin paljon laajempi.
   Ja on täälläkin jopa kakkosvauvan 1-vuotissynttäreitä suunniteltu hyvinkin 2 kk ennen juhlia, vaikka ei edes välttämättä viimeisiksi juhliksi laatuaan oo jäämässä. 😉

 6. Kiitti kaikille, täytyypä koettaa ehtiä jatkossakin napsaisemaan kuvia noista, muualle kuin hiekkalaatikolle tarkoitetuista, asuista. Onhan se mielessäni ollut aimminkin, mutta kun yleensä on niin kova kiire… 🙂

 7. On se kiva kun jotkut äidit näkee vaivaa lastensa eteen myös vaatettamisessa. Liian paljon näkee niitä Disneyn hahmojen kuvittamia vaatteita. Kun sama Hello Kittyn naama on kymmenen pikkulikan paidassa, niin ei siinä enää erotu pikkulikat. Kyllä minunkin äitini puki pikkusiskoni ja minut aikamoisella tarkkuudella. Äitini ei osannut ommella, joten teetti vaatteemme ompelijalla. Kutoi kyllä meille samanlaiset neuleet, jotka tietenkin sopivat aina samanlaisiin mekkoihimme.Ja rusetit oli juuri samaa sävyä kuin villatakit ja mekkojen kukat, jne….Ilmeisesti piirre on periytynyt……

 8. Ihana ja niin tyylikäs pikkuneiti! Tässähän tulee itellekin ihan vauvakuume, jotta pääsis ”ylipukemaan”! 😉

 9. Aivan ihanasti puettu neiti!
  Kuulun itsekin ryhmään (pian) keski-ikäinen naisihminen. En tiedä johtuuko iästä, mutta minäkin annan palautetta ( ainoastaan positiivista) ihmisten kauniista pukeutumisesta tai esim. ”todella kaunis laukku sinulla”.
  Ainakin itselleni tulisi hyvä mieli, varsinkin jos palaute tulee aidosti ja on positiivista 🙂

 10. Ihana asu!

  Mä mallailin tuollaista samanlaista takkia just kaverin kirppispinosta meidän neidille, mutta oli jo liian nafti. On kyllä niin ihana takki. Tosin voisi olla liian fiini meidän pienimmälle tyttöselle 🙂

  Meillä on tuollaiset samanlaiset kengät keltaisina tytöillä. Ne on muistaakseni jonkun sellaisen pienen tamperelaisen yrityksen tekemät, joltain kässämessuilta olen omamme ostanut.

  Kivaa syksyä teille!