VihanneksetIkeaan on tullut aivan mahtavia pehmoleluja! Sarjaan kuuluu mm. vihanneksia, hedelmiä, aamiaistarvikkeita ja erilaisia herkkuja. Tänään pinkaisimme ostoksille aikeenamme kerätä talteen nuo kaikki ruoka-aiheiset setit. Mutta kuinkas ollakaan, hedelmät ja herkut olivat lopussa. Täytyy siis kytätä nettisivuilta, koska laarit saavat täydennystä. Hintaa seteillä on alle 6 euroa, joten valitettavasti näitä tuotoksia ei ole voitu tehdä kovin ihmisarvoisissa olosuhteissa. 🙁

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Voi että miten hauska setti. Tuo olisi hyvä meillekkin kokkileikkeihin. Meilla pikkumies 2vee tekee nykyään päivittäin sapuskaa tyhjillä kipoilla:)

  2. Mä olen myös jo parin viikon ajan tarkkaillut, että milloin noita meidän Ikeaan saapuisi. Aamiaissetti meillä on jo 🙂

  3. Nää on hauskoja, oon pistäny korvantaakse jotta jos ite joskus väsäilis samanmoisia. Ei oo ikeaa nurkilla..

  4. Kyllä pikkumiehen on saatava kippoihin täytettä, joten weekdaycarnival Ikeaan, mars!Minäpä oon sen verran laiska, etten millään jaksais alkaa väkertään itse! 🙂 Vaikka olishan niissä itsetehdyissä ihan erilailla "tunnelmaa".

  5. Samoja kyttäillään myös täällä, vain aamiaissetti löytyy.Minua myös hirvittää tuo hinta… Osia on paljon ja toki niistä vielä hyvät voitot kääritään. Tekijälle palkkaa 1 cnt/hedelmä? :(Niin ja superisot onnittelut perheenlisäyksestä! Olin kirjoittavinani onnittelut jo vauvauutispostaukseen, mutta eipä sitä näkynytkään. Mukavaa odotusaikaa ja voi hyvin!

  6. IKEA myy osaa tuotteista tappiolla, ja tätä taas kompnsoi joistain muista tuotteista, ja etenkin Swedish Food Marketista saatava voitto. Pieni hinta ei siis välttämättä kerro valmistusolosuhteista.

  7. mäkin kävin noita ihailemassa, olisin ostanut hedelmät ja vihannekset, mutta ne oli Raisiosta loppu. Sniff. Täytyy niitä tähystellä. Huomasitko muuten Landet-maatilasysteemit? Ne oli ihanat, mun mielestä. Mä raahasin ne kaksvuotiaalle, kaikki kolme settiä; maatilan, eläimet ja ajoneuvot. Ihku!