Vihreä krokotiili

vihrea1

vihrea5

vihrea2

vihrea3

vihrea4

 

Pikku Kakkosen ”Ystäväkirja” -ohjelman innoittamina lapset alkoivat kysellä toisiltaan, ja meiltä tietty myös, mikä on lempiväri ja -eläin. Ja kuten olen jo aiemmin todennut, ilmoitti tyttö omiksi lemppareikseen pinkin ja kissan. Pojan vastaavat ovat kuulemma vihreä ja krokotiili, joten tänään mun oli aivan pakko ostaa poikaselle vihreät kroko-sortsit, kun kerta sellaiset henkkamaukalla näin. Lippis ostettiin jo tovi sitten, samaisesta myymälästä, kun poika siihen ihan itse silmänsä iski. Että nyt on sitten maailmankirjat sekaisin, kun meidänkin lapsilla on värikkäitä vaatteita! Viime kesänä hankittujen arskojen (vahvuuksilla) aisojakin käytiin vääntelyttämässä, jotta sopivat taas vuodessa kasvaneeseen päähän.

My son’s favourites, green and crocodiles.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. No eikös se ole just ok, että niin kauan äiti päättää vaatteista ja väreistä, kunnes lapset keksivät itse alkaa jotain toivoa ja sitten on äidin vuoro myöntyä 🙂 Ja tulitpa todistaneeksi, että kyllä ne lapset oppii ne lempparivärit lapsenmukaisiksi vaikka vanhemmat olisi kuin värirajoitteisia 😉 että ihan turhaan on kukaan ollut asiasta huolissaan. Boonuksena kuitenkin lapset oppivat esteettisyyden arvon ja varmaan kaipaavatkin sitä, kun saavat sellaisessa ympäristössä varttua.

  2. Joo, niin minäkin sen ajattelin, eli päätän niin kauan kun lapsilla ei ole omaa mielipidettä. Eikä sitä tietty vastedeskään tartte lapsia pelkästään pinkillä tai vihreällä kuorruttaa, olen huomannut, että ihan pienet ”lemppariväriset” jututkin riittävät. Ja nämä lempparivärit määräytyivät keväällä hankittujen potkupyörien mukaan, en tiedä mitkä ne lempivärit olisivat, jos pyöriä ei olisi hankittu! Lapsethan ovat olleet vakaasti sitä mieltä, että isänsä lempivärin on oltava ruskea, koska hällä on ruskea (Ruotsin armeijan Kronan-merkkinen) polkupyörä! 😀