Viime päivien tapahtumat

Olemme jo pitempään katsastaneet isompaa asumusta. Kriteerit ovat olleet tiukat: sijainti keskustan vanhassa kivikerrostalossa, neliöitä vähintään 70, pohjaratkaisu hyvä (tai ainakin sellaiseksi muokattavissa) ja hintapyynti kohtuullinen. No, eipä ole näkynyt… Torstaina sitten näin myynti-ilmoituksen 70-vuotiaan puutalon asunnosta, nelisen kilsaa keskustasta. Ei siis ihan sitä, mitä olemme etsiskelleet. Kuvat näyttivät kivoilta, hinta oli edullinen ja oma pihakin houkutti. Tilasin sähköisen esitteen, jonka saadakseen oli annettava myös puhelinnumero. Kuten arvata saattaa, välittäjä soitti perjantaiaamuna ja sovimme näytön samaksi päiväksi. Isänikin liittyi seuraan, asiantuntijan ominaisuudessa.

No, nyt tilanne on se, että asuntokuume on noussut. Isänikin oli ihmeen innoissaan, etenkin kun huomioi, että hän on teilannut kaikki aiemmat asunnot, joita on kanssamme käynyt katsomassa. Joutuukohan tässä tarjouksen tekoon…
Tänään pikku kummityttömme vanhempineen kävi meillä kylässä. Isänsä on innokas kuvaaja ja hänen kanssaan räpläsimme kameroitamme. Saimme hieman opastusta eri säätimien käytössä. Muutoinkin oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ