Viimeinkin……meillä on uusi litteä töllö, valkoinen 32″ Samsung Hulluilta päiviltä! Ai että, miten paljon kivammin nuo laitteet saakaan aseteltua. Hulluilta päiviltä on myös tuo kuvassa esiintyvä Wii Fit. Ja sekin rimmaa kivasti telkkarin kanssa. Tuo Sonyn kotiteatteri-härpäkkä (dvd-soitin, subbari ja kajarit) ostettiin vanhan, yli puoli metriä syvän 26″ Sony-telkkarin kanssa samaan aikaan, eikä sitä ole koskaan asennettu oikeaoppisesti. Nytkin laitoin vaan kajarit riviin ja subbarin lattialle, telkkatason oikealle puolelle. Joskus tulevaisuudessa oliskin sitten kajareiden uusimisen aika.

Ja sitten tuo päänvaivaa aiheuttava Ikean Bestå-taso. Se ostettiin vähän sellaiseksi väliaikaisratkaisuksi edelliseen kotiin, mutta tuossahan tuo roikkuu vieläkin. Sitä vois joko ostaa tuohon laatikot etusarjoineen, tai sitten hävittää koko roska. Näyttää olevan jo kolhuillakin.
p.s. Antennijohto se tuossa luikertelee lattian poikki. Tarttis hankkia sellainen super-pitkä, jonka sais kuljetettua (olemattomia) jalkalistoja pitkin.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Hieno on. Valkoinen taulutelkkari on meillekin jonossa. Ja tosiaan, tv-taso aiheuttaa meillekin päänvaivaa. Mistä ihmeestä löytäisi kivan? pitäisi olla kaapit, joihin saa kaikki muut laitteet piiloon.

  2. Teillä näyttää tosi kivalta. Ihanat valkoiset lattiat (onko ne oikeasti lankkulattiat vai jotain joka jäljittelee lankkua?). Kivalta näyttää toi tv-tasokin mun silmään. Ja kirjahylly on vallan upea. ps. kävin hankkimassa sitä samaa mustaa liinaa meille keittiön pöytään minkä olit ostanut Jyskistä. Se on superkätevä pienten lasten kanssa, jotka tosin onnistuivat sotkemaan senkin niin, että se on menossa pesuun. Saa nähdä miten se todellisuudessa kestää konepesun.Huolittelitko sinä jotenkin reunat liinasta? Minä vetäisin huolittelun saumurilla ja ompelin sentin käänteet pitkällä tikillä.

  3. Sinänsä tuossa tasossa ei ole mitään ihmeempää vikaa, mutta tuo yksi näyttää vähän reppanalta, vieressä pitäisi olla toinenkin ja sitten noiden lokeroiden tilalla pitäis olla laatikot. Mutta koska hankin tuon viereisen senkin (odottanee maalausta) vasta syksyllä Huuto.netistä, en haluais sitäkään hävittää. Mutta sittenhän on vaihtoehto, että tuon töllön niittaa seinään kiinni, jolloin saattaa olla enemmän vaihtoehtoja tuon alusen suhteen.Lattiat on ihan talon alkuperäistä lankkua, noin satavuotiasta. Kaivettiin esiin muovimaton ja kahden levykerroksen alta (jumankekka, että sai kantaa jätettä!) ja hiotuttiin ammattilaisella. Maalattiin sitten itse Tikkurilan Betolux Akvalla, sävyttämätön valkoinen. Me maalailtiin lattioita vielä asuessakin, joten tuo vesiohenteinen oli ihan ehdoton valinta (hajua ei juuri nimeksikään ja huomattavasti nopeampi kuivumisaika). Mutta jos vaan on mahdollista, niin suosittelen kuitenkin perinteistä, tärpättiohenteista Betoluxia, sillä sillä ei tarvitse käsitellä kuin kerran (max.2) ja pinta on paljon kiiltävämpi. Meillä hyvän pinnan saaminen on vaatinut kolme käsittelykertaa!

  4. Hipsu, munkin oli tarkoitus huolitella liina ihan vaan saumurilla, "tiiviillä" ompeluksella, mutta enpä ole saanut aikaiseksi. Eli nyt sille ei ole tehty mitään! Mutta vielä ei ole kyllä pestykään, kun ihan vaan rätillä on selvinnyt näin pitkälle. Ennen pesua tarttee kyllä käsitellä.

  5. YLIKATEELLINENpääsin stockmannille 25yli 12 ja loppuunmyyty. muutkin taisi sitten tykätä ulkoasusta sen verran, nimittäin suhteessa mustiin, tuo ei ollut edes kummoisen hintainen.samainen tosin nyt jo minullakin, tosin 100e kalliimmalla muualta 🙂