Viisivuotiaat

5vuotiaat1

5vuotiaat2

5vuotiaat3

5vuotiaat4

 

Kello 20.04 ja 20.05 tänä iltana täyttivät kaksoset viisi vuotta, eli minäkin olen ollut äiti jo puoli vuosikymmentä. Ihan helppoa tämä aika ei ole ollut, lapset kun ovat tulleet kovasti vanhempiinsa. Kröhöm. Valitettavasti en voi sanoa, ettenkö vaihtaisi päivääkään pois. Muutaman viikon, ehkä kuukaudenkin, voisin vaihtaa. Viisihenkisessä perheessä olisi meinaan oikein hyvä olla pari joustavaa joo-joo-miestä (tai vaihtoehtoisesti naista). Meidän geeniyhdistelmällä tahtoikä alkaa puolitoista-kaksivuotiaana, eikä lopu ikinä. Mutta hei, ehkä lapsosemme pärjäävät elämän poluilla, kun eivät ole ihan oitis luovuttamassa! 😀

Illansuussa otettiin perinteiset synttärikuvat ja avattiin oman perheen lahjat. Paketeista paljastui Legoja (Suopoliisiasema ja Elsan jäälinna) ja vähän naisellisia hömpötyksiä pakettien hintaeroja kompensoimaan.

It’s my twins 5th birthday today.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Vuosia blogiasi seuranneena totean ensimmäistä kertaa ”ääneen” että on hämmentävää katsoa kuinka samalta poikani näyttää teidän poikanne kanssa. Vaaleus, silmälasimuoti ja sama ikä? Rauhallista joulua!

    1. Joo, mun mielestä kaikissa plussanäköisissä silmälasipojissa on kovastikin samaa näköä, kun suurentavat linssit muuttavat ilmettä niin kovasti. Tai ainakin meidän poika näyttää ihan erilaiselta ilman laseja. Harmi, ettei poika (ainoana lapsista?) ole perinyt äitinsä ”aatelista” kyömynokkaa, joten lasit valahtavat helposti nenänvartta alas. Edelliset pyöreät lasit ovat olleet ylivoimaisesti parhaat, niin teknisesti kuin esteettisestikin, mutta lopulta nekin olivat jo ihan korjauskelvottomat.