Vinkki alehamstereille

poistopaivat1

poistopaivat2

poistopaivat4

poistopaivat3

poistopaivat5

poistopaivat6

poistopaivat7

 

Kävin pirkanmaalaisten blogikollegoideni Tiinakaisan ja Marjan kanssa tutustumassa huomenna starttaavaan Poistopäivät-tapahtumaan Tampereen Pyynikillä, Suomen Trikoon vanhassa ihanassa tehdasrakennuksessa. Tarjolla on melkoinen kattaus Finlaysonin ja Familonin kodintekstiilejä, Patrician alusvaatteita (13.-17.3.), Reiman lastenvaatteita (18.-22.3.) ja erinäistä kempparitavaraa (mm. Bed Head -shampoita). Eikä sovi unohtaa Tallipihan Cafen pop up -kahvilaa, jossa tarjolla on myös tv:stä tuttua (Suomen paras leipomo-kilpailussa mukana ollutta) valkosuklaamutakakkua (hyvää oli!).

Hinnat ovat kuulemma korkeintaan puolet alkuperäisestä (paitsi Patrician uutuusmalleista -15%), joten Pyynikillä on mahdollisuus tehdä kunnon löytöjä. Tässä muutamia kuvia itseäni kiinnostavista herkuista.

Pop up – sales at Pyynikki, Tampere.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Kävin ostoksilla eilen, ja mukaan tarttui tällä kerralla pääasiassa Patrician tuotteita. Yllätyin siitä, kuinka laaja valikoima alusasuja oli myynnissä! Mulle on tullut jo tavaksi käydä Poistopäivillä enkä koskaan pääse kotiin tyhjin käsin.