Vintage Batman

vintagebatman3

vintagebatman4

vintagebatman5

vintagebatman6

vintagebatman1

vintagebatman2

 

Kuten varmaan kaikissa muissakin (poika)lapsiperheissä, ovat kaikkinaiset ”supersankarit” meillä kovaa valuuttaa. Joten poikanen oli arvatenkin erittäin riemuissaan, kun mamman ja papan luona kaivettiin esiin isukkinsa vanha Batman puku, jonka on toteuttanut mieheni (aikoinaan ompelijan töitä tehnyt) mummi vuonna 1987, silloiselle kahdeksanvuotiaalle.

Puvusta ovat pitkätkalsarit ja silmikko kadonneet vuosien aikana, joten miehen kanssa suunniteltiin, josko etsittäisiin kaupoista harmaa pyjama/kerrasto, ja siirrettäisiin Batman-merkki uuden paidan rintaan. Silmikkoa ei silmälasipoika tarvitsekaan.

P.S. Batmanin pinteestä pelastamalla neitosella on päällään taannoin peräkonttikirppiksellä tehty kahden euron huippulöytö, KappAhlin laadukas, konepesun kestävä Prinsessa Ruusunen -mekko. Näin sen jo kaukaa, kun olimme vasta kaartamassa myyntipaikalle omine tavaroinemme. Sen lisäksi, että mekko oli aivan täydellisen kokoinen (kasvuvaraakin löytyy), oli se myös huippukuntoinen ja huippuhalpa!

P.P.S. Ostetaan käytettyjä hyväkuntoisia prinsessamekkoja (Elsa ja Tähkäpää löytyvät jo) ja supersankariasuja (Hämis meillä on), koossa 122/128cm, saa tarjota…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Ihana Vilho! Meillä liihottelee myös Batman. Kovaa valuuttaa myös Spiderman, Ironman, Thor, Darth Vader, Hulk, Kapteeni Amerikka, mitä näitä nyt on?… Ja sitten on yksi Helinä-keiju.

  2. Hulluttelua. Muistan itsekin, kun peruskoulussa ihannoitiin Batmania. Olen nähnyt myös elokuvia ja yhden tv-sarjan.