Vintageprinttejä ja muita löytöjä
Eilen oli neuvolapäivä ja koska neuvolan vieressä on kirppari, kiersimme samalla senkin. Ja kivoja löytöjä tehtiinkin: kolme vanhaa printtiä 4 eurolla (tuo viivankäyttö on kerrassaan herkullista!), puinen ”3D”-leijonapalapeli 1,5 eurolla (aikomukseni on maalata se), vanha puinen Domino-peli 2 eurolla (jos paloja puuttuu, käytän sen askarteluun), Seitsemän veljestä -langasta kudotut uudet kirjoneuletumput 10 eurolla (niiden tekijä ei kyllä pääse tuntipalkoille!) ja hilpeilymielessä hankittu ranskalais-amerikkalaisen Nobel-voittajan Alexis Carrelin ”Elämän ikuiset lait” -kirja 2 eurolla (ihan hillittömiä 1950-luvulla julkaistuja elämänviisauksia). Kivaa!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Ihania nuo printit. Ja todella tutun näköisiä. Tuli mieleeni, olisivatko ne Rudolf Koivun lukukirjan kuvia.. Se oli pienenä minun lempisatukirjani ja kuvat ovat juuri sen näköiset. En vain muista mistä saduista on kyse… 🙂 Piia

  2. Jaa, voisko nuo olla peräti Rudolf Koivu -kuvituksia? 🙂 Sikäli ainakin, että tuon hiihtelijäpojjaan suksen kärjen alla on nimikirjaimet R.K. Muissa ei ole mitään merkintää.

  3. Muistan juuri tuon hiihtäjäpojan kuvan sekä nuo tyttelit siitä kirjasta. Hieno löytö! 😉 Piia

  4. Hyvät löydöt! Noista tyynyjen kuoseista tuli mieleen fokusfabrik, jolta löytyy makeet kuosit.

  5. Oletpas löytänyt varsinaisia aarteita! Kirpparit on niin hieno juttu. Niiltä on joskus vaikeakin pysyä poissa.

  6. Selma, toi pilkkutyyny on H&M Home -mallistosta about parin vuoden takaa. Mutta muistuttaa tosiaan Fokusfabrikia.Täytyypä yrittää metsästää se Koivun kuvittama kirja!