Vitriini vs. vitriini


Lauantaina voisi kipaista Ikeassa, kun on kerran autokin lainassa. Oltais meinaan vitriiniä vailla. Olen jo useamman vuoden päivystänyt Huuto.netistä ja kirppareilta sopivankokoista, -näköistä ja -hintaista yksilöä, mutta eipä ole näkynyt. Olisin kovin mieluusti ottanut jonkun krumeluurin antiikkikaapin ja maalannut sen. Mutta nyt on tyytyminen uustuotantoon, joten kalkkiviivoilla kisailevat Norden ja Linnarp. Molemmat ovat (pääosin) mustaksi petsattua massiivipuuta, joten ne sopisivat oikein hyvin keittiökaluihimme. Kaappiin saisi kivasti säilöön/esille viinilaseja, karahveja, kynttilöitä, pöytäliinoja ja muuta tavaraa.

Päätöksen teko on vaikeaa ja se pitänee tehdä paikan päällä, hipelöinnin jälkeen.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. Meillä on tuo alempi. Älä osta sitä, ovet ovat niin heppoiset, että joka kerta avatessa pelottaa, että kohta särkyy lasit. Ei ollut silloin kun ostettiin lasiovellista hypisteltävän Ikeassa. Jos olisi ollut, ei olisi ostettu.

  2. Kiitos raatilaisille ja Kiitos Marille, kun kerroit omakohtaisia kokemuksia! Kyllä me tuo ylempi taidetaan ostaa, se kun oli se alkuperäinen toive. Ja vielä jos on laadukkaampikin, niin mikä jottei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *