Vuonna ’89-Vastaus haasteeseen


Sain jo tammikuun puolella Karmiinilta haasteen, jossa piti etsiä neljännen käsiin osuvan valokuvakansion neljäs kuva ja kertoa siitä. Haasteen toteuttamista hidasti se, etten ole enää vuosiin teettänyt kuvia ja liimannut niitä albumeihin. Ja sitten taas tietokoneelta olisi mennyt valkkaamiseksi… Eli Dat ta daa, tässä on aitoa kasari-ysäriä, neljännen löytämäni albumin neljäntenä kuvana komeilen minä itse, lähestulkoon kymmenvuotiaana, tammikuussa 1989 (lukee kuvan takapuolella)! Taustalla näkyvä kerrossänky oli isäni kahdesta samanlaisesta sängystä yhdistämä. Toisessa nukuin minä ja toisessa pikkuveli. Lakanat aitoa retroa! Lavasteena toimiva asunto oli reilun kokoinen yksiö Lempääläläisen rintamamiestalon yläkerrassa. Siellä asuimme vuokralla parin vuoden ajan, kun vanha omakotitalomme oli myyty ja uusi oli rakenteilla. Päälläni oleva yöpaita on joko oman äidin tai kummitädin ompelema. Taustan kaapin päällä on soittorasiani ja äitini kiiltokuvin päällystetty puurasia. Epäilen, että kuvan on ottanut kaksi vuotta nuorempi veljeni. Kameralla, jonka sain käytettynä lahjaksi.

Että tällaista ihanaa nostalgiaa! Ottaisiko vaikkapa Paperiliittimen Riikka tämän saman haasteen vastaan?
EDIT: Kuva on käsitelty Poladroidilla. Hauska vempele!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Oi, haaste minulle! Otan toki vastaan, kiitos! Ongelmaksi muodostuu vaan se albumi… Mutta enköhän sen osaa ratkaista jotenkin 😀

  2. Yöpaita on todellakin kummitädin ompelema, sen kameran oli kyllä tätisi ostanut uutena ja se kerrossänky oli ihan oikea kerrossänky. Siinä on kaksi sänkyä joita voi käyttää erikseen tai laittaa päällekkäin. Mutta kylläpä sulla on siinä kuvassa TUMMAT SILMÄNALUSET! Anemiaa vai liian vähän unta vai perintöä äidiltä? Tuollaista kuvaa en muista ennen nähneeni.