Yksi pikkulaukku lisääTänään oli pitkästä aikaa melkoinen shoppailupäivä ja tuli tehtyä oikein hyviä alelöytöjäkin. Sokokselta ostin ihanan italialaisen Gianni Chiarini pikkulaukun 70% alennuksella (alkuperäinen hinta on ollut peräti 79,95 ja nyt enää 23,98 euroa). Se on tummanharmaata mokkaa, jännän mallinen ja varustettu isolla hapsulla. Se on söpö. Eikä naisella voi olla koskaan liikaa laukkuja! 🙂 Yksi päivän ilon aiheista oli myös se, että Anttilaan oli ilmestynyt kolmaskin Komisario Montalbano-boxi, kaksi edellistähän me kahlasimme läpi joulun pyhinä. Eli varmaan arvaatte, että lähipäivinä täällä istutaan ahkerasti telkkarin edessä!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Hieno, olen kanssa tehnyt Sokokselta super halpis löytöjä juuri aleista. En kyllä tänä vuonna kun päätin pitää kiertelyt minimissä.

  2. Muutenkin kun ale-aikaan yritän suosia Sokosta ja muita S-liikkeitä aina kun vaan voin, koska bonuksista kertyy ihan mukava summa jo kahden hengen taloudessa!

  3. Oi miten IHANA laukku! Jäihän sinne vielä muutama yksilö ja jatkuuhan ale edelleen??

  4. Hihii, oot tehny saman löydön kuin minä. Tosin mä ku oon tuol sokoksella töissä, juuri siinä kenkä/laukku osastolla, niin olen tuijottanu tota laukkua saapumispäivästä alkaen.Mäki siis ostin ton saman laukun sinisenä ja on tosi kiva.Mä vähän ketjulla pidensin tuota hihnaa, ku mun mielestä vaan hihnan pitää olla sen pitunen että sen saa tuosta pään yli :)Ja joo, ei paha hinta todellakaan italiaisesta nahkalaukusta!!Ja vieläkin niitä on, tiedoksi vaan kaikille 😉