Yläkerran vessa

uusivessa1

uusivessa2

uusivessa3

uusivessa4

uusivessa5

 

Kuten näkyy, on yläkerran vessa viimeistelyä vaille valmis. Valitettavasti mulla ei ole näyttää teille ”ennen”-kuvaa (en vaan pystynyt ottaan, oli niin hirvittävä kohde…), mutta voin vakuuttaa, että muutos on radikaali! Vessa oli nimittäin alkuperäisessä, vuosimallin 1981 asussa: kellertävä muovimatto, beigensävyinen ohutraitainen muovitapetti, marmorikuvioinen laminaattitaso, allaskaapissa tammiset haitariovet… ei tarvinne kertoa lisää?

Nyt on mattavalkoiset laatat lattiassa, Lujalla valkoiseksi maalatut OSB-levyt seinässä, Kvikin kaapit mustilla tammiviilu-ovilla, saman putiikin porsliiniallas ja 120cm leveä (korkeus 65cm) valopeili, Hansgrohen Talis S2 -hana, Gustavsbergin pytty, Prisman putkijalat ja itse mustaksi petsattu koivutaso asennettuna. Vesikin tulee ja menee, eli kyllä meidän nyt kelpaa!

May I present you: our new toilet!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Kivalta näyttää! Olikos teillä edellisessäkin kodissa valkoinen lattialaatta kylpyhuoneessa, mitäs tykkäsit sen puhtaanapidosta? Itselläkin kovasti valkoinen lattia houkuttelisi (rakennamme ja edellisessä oli se toinen vaihtoehto: musta), mutta vähän hirvittää samalla.

    1. Viimeksi oli mattamusta, lasittamaton mosaiikki. Karmee puhtaanapidettävä… Näissä valkoisissa on sentäs lasitus ja saumatkin aion vielä käsitellä saumasuojalla!

  2. Testattu, toimii! Käsipyyhe vain puuttui jos jotain korjattavaa pitää keksiä;)
    Nimim. Kyläilijät

  3. Hei, ja kiitos inspiroivista kuvista.

    Mietin omaan vessaan samanlaista suurta peiliä, mutta ongelmana on, minne laittaa käsipyyhkeet roikkumaan. Mitä ajattelit tehdä niiden suhteen? Laitatko tuohon oviseinälle? Meillä on siinä turhan kapea tila.