Yleisön pyynnöstä ja ihan muuten vaan: Vanha kotimme
Eilen illalla maalisävyistämme kirjoittaessani tuli mieleeni, josko pitäisi esitellä kuvia vanhasta kodistamme. Ja kuin tilauksesta, Kristiina kyseli samaa asiaa edellisen kirjoitukseni kommenteissa. Joten täältä pesee! Oma koti kullan kallis -lehdessä alkuvuodesta 2009 julkaistun jutun kirjoitti Anne Korkala ja kuvat otti Ismo Henttonen.

Tuon vanhan kotimme remontti aloitettiin helmikuussa 2006. Kuten kuvista näkyy, emme juurikaan irroittele sisustusasioissa! 🙂 Pikemminkin rakennamme kotia, joka olisi rauhallinen ja mahdollisimman ajaton, etenkin isompien hankintojen osalta. Moni kaluste on kulkenut mukanamme jo pitkän matkan, mm. Tolomeo Mega ja Ikean sohvakalusto hankittiin heti 2006 ja pitkään etsityt nahkaiset ruokapöydän tuolitkin löytyivät 2007, ja löytyyhän tuolta monta muutakin tuttua. Osa kalusteistamme on ollut meillä vielä paljon kauemminkin, kuten vaikkapa lastenhuoneen seinäkaappi, jonka sain tuparilahjaksi 14 vuotta sitten!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

16 kommenttia

 1. Aivan ihana myös tämä teidän vanha koti! 🙂 Tyyliltään ja väreiltään juuri sellainen mistä itsekin pidän.

 2. Tosi tosi kaunis koti! Jäi vielä harmittamaan kun en näe tihrustamallakaan noita tekstejä – pystyykö kuvia jotenkin klikkaamaan isommiksi?

  1. Kuvat ovat nyt niin isoja, kun tälle tekstipalstalle vaan mahtuu, eli valitettavasti en saa isommiksi. :/ Tiedän kyllä, että jonkun kiertotien (flickr tms.) se saattaisi olla mahdollista.

 3. Tosi kiva koti tämäkin, niinkuin teidän nykyinenkin!! Paljonko tuossa vanhassa kodissa on neliöitä? Monta juttua, mitkä ottaisin heti omaankin kotiini 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 4. Voi apua, ihan mun unelma!! Täydellinen!! Nyt pitää kiireesti käydä vanhojen sisustuslehtipinojen kimppuun – josko löytäisin tuon lehden kätköistäni 🙂 Nyt jatkan kuvien tuijottelua 😀

 5. Heippa ja kiitokset ihanasta blogista 🙂 Voisinko kysyä sellaista asiaa,että mikä varjostin teillä on tuossa artemiden valaisimessa. Itselläni on ostoslistalla kyseinen valalsin ja nyt pohdinkin millä varjostimella haluaisin sen.. Onko teillä se satiininen,koska sehän on valkoisempi? Ja minkä kokoinen varjostin teillä on ? Kiitoksia paljon vastauksesta! Oikein ihanaa kesää sinulle!

  1. Meillä on hopeanharmaa satiinivarjostin (isoin, oliko se nyt 42cm). Koska lamppu on 100W, näyttää varjostin valon päällä ollessa melko valkoiselta.

 6. Hei!

  Muistankin kotinne tuosta lehtijutusta, ihailin jo tuolloin sisustustyyliänne – kaunista! Omaan makuuni edellinen kotinne sopi ehkä vielä paremmin kuin nykyinen – itse kun pidän mustasta vain pieninä mausteina.

 7. Moikka!

  Olipas hauska sattuma, tulin tänään ensi kertaa toisen blogin kautta blogiisi ja huomasin tämän postauksesi – minulla on tämä ko. lehti tallessa nimenomaan teidän entisen kotinne kuvien vuoksi! 🙂

  Kuvat sinun kodistasi on siis minulla inspiraationa seinien ”höytyvämaalauksia” varten. Ihastuin etirtyisesti eteisen oviaukon ympärillä oleviin höytyviin ja sieluni silmin näin meillä samanlaisen. Kävin ostamassa tuon saman sabluunan heti lehden ilmestyttyä mutta en ole VIELÄKÄÄN saanut aikaiseksi maalattua niitä seinään (meillä on laaja remontti meneillään). Ehkä joku päivä!

  Tätä blogia jään seuraamaan! 🙂

  t. Minni